Ravintola Capperin otteluennakko: Gnistan saa vieraakseen PEPOn

Kaksi tasapeliä putkeen pelannut Gnistan pyrkii palaamaan voittojen tielle PEPOn kustannuksella. Kakkosen A-lohkon kärkikamppailu potkaistaan käyntiin Oulunkylän Mustapekka Areenalla sunnuntaina kello 18.30. Voit ostaa ennakkolipun otteluun tästä.
Edellisellä kierroksella Gnistan jäi Viikinkien vieraana maalittomaan tasapeliin. Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Gnistan hallitsi toista puoliaikaa, mutta tehottomuus piti keltapaidat maaleitta loppuvihellykseen saakka.
Gnistan lähtee sunnuntain otteluun revanssi mielessään, sillä PEPO oli joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa parempi lukemin 3-0. Gnistanilla oli toukokuisessa ottelussa hyviä mahdollisuuksia maalintekoon, mutta isännät käyttivät omat paikkansa selvästi tehokkaammin. PEPOn vaarallisuus erikoistilanteissa tuli Kimpisen urheilupuiston illalla vahvasti esille, sillä isännät iskivät kaksi maalia vapaapotkuista.
Lohkon ennakkosuosikkeihin kuulunut PEPO on esiintynyt toistaiseksi odotusten mukaisesti ja lähtee sunnuntaina kohtaamiseen sarjan kärkisija hallussaan. Edellisissä otteluissa päävalmentaja Mika Heinon joukot ovat kuitenkin esiintyneet ailahtelevin ottein. Heinäkuussa MYPA löi lilapaidat kotonaan lukemin 3-1, mutta tämän jälkeen MP ja PKKU kaatuivat vakuuttavasti lukemin 4-0. Edellisellä kierroksella lappeenrantalaiset kärsivät 0-1 kotitappion JIPPOa vastaan.
PEPOn paras maalintekijä on tällä kaudella ollut vikkelä laitahyökkääjä Markus Koistinen viidellä maalilla. Loukkaantuneen kärkihyökkääjä Edwin Salazarin korvaajaksi kiinnitetty Hermes Palomino on vastannut huutoon, sillä venezuelalainen on iskenyt neljässä ottelussa neljä osumaa. Edellä mainitun kolmikon takana lilapaitojen tehot ovat jakautuneet tasaisesti. PEPOn maalilla torjuntavastuuta on kantanut yhdysvaltalainen Craig Hill, joka on pitänyt maalinsa puhtaana peräti yhdeksän kertaa kuluvan kauden aikana. PEPOn avainpelaajiin kuuluva monikäyttöinen Petteri Rönkkö on sivussa sunnuntain kamppailusta korttitilin täyttymisen vuoksi.
Gnistanin terveystilanne ottelun alla on lähes täydellinen, sillä Antti Uusitalo on ainoa varma poissaolija. Muutaman pelaajan pelikunto on vielä kysymysmerkki ja heidän pelaaminen ratkeaa ottelupäivän aamuna.
Gnistanin päävalmentaja Roberto Nuccio lähtee luottavaisena kohti kärkikamppailua.
– Tällä hetkellä lohkon kärki on erittäin tasainen, sillä viisi ensimmäistä joukkuetta ovat neljän pisteen sisällä. Luonnollisesti todella hienoa, että me olemme yksi joukkueista. Lähdemme voittamaan jokaista ottelua ja uskon vahvasti, että voimme yltää siihen myös sunnuntaina, kertoo Nuccio.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.