Gnistan – PEPO: Katsaus sunnuntain vastustajaan

Gnistan ja lappeenrantalainen PEPO iskevät yhteen sunnuntai-illan ottelussa Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Gnistanin mediatiimi loi katsauksen sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävästä PEPOsta.

PEPO lähtee sunnuntain otteluun sarjataulukon kärkisijalta yhden pisteen erolla Gnistaniin. Kakkosen A-lohko on ollut kuluvan kauden aikana erittäin tasainen, sillä muutaman pisteen päässä kärkikaksikosta hengittävät JäPS, MYPA sekä MP. Lappeenrantaiset kokivat edellisellä kierroksella 0-1-kotitappion JIPPOlle.
Viidestä edellisestä ottelusta PEPO on onnistunut Gnistanin tavoin nappaamaan vain kaksi voittoa, joten myös tämä kielii lohkon tasaisuudesta. Kuluvan kauden aikana PEPO on ollut Kakkosen A-lohkon yhdeksänneksi paras vierasjoukkue, sillä lilapaidat ovat onnistuneet nappaamaan seitsemästä reissupelistä vain kaksi voittoa. Kotiotteluissa joukkueen pelaaminen on ollut tulosten valossa vakuuttavaa, sillä 30 sarjapisteestä lappeenrantalaiset ovat napanneet 20 kappaletta kotonaan.
Tarkkaile heitä:
Hermes Palomino
Viime kaudella PEPOlle Kakkosessa 13 maalia iskenyt venezuelalainen palasi heinäkuussa vahvistamaan lilapaitoja. 30-vuotias hyökkääjä on osoittanut vaarallisuutensa myös tämän kauden aikana, sillä neljässä pelaamassaan ottelussa mies on viimeistellyt neljä maalia.
Alieu Ceesay
195-senttinen toppari siirtyi talvella PEPOn riveihin Karjaalta. Fysiikaltaan erinomainen pelaaja Kakkoseen ja on vahva erikoistilanteissa. Hyökkäyspään kulmapotkuissa parkkeeraa Gnistan-maalin edustalle.
Alex Oikkonen
Suomen sekä Puerto Ricon kansalaisuudet omaava Oikkonen on 23-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on kuulunut läpi kauden PEPOn avauskokoonpanon pelureihin. Lappeenrantalaisten riveihin täksi kaudeksi Kultsusta siirtynyt Oikkonen omaa hyvän syöttötaidon ja kykenee parhaimmillaan erinomaisiin murtaviin syöttöihin.
Ennakkoliput otteluun myy ZupTicket. Ostamalla lippusi ennakkoon säästät rahaa sekä vältät jonottamisen portilla. Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelu alkua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.