Aleksi Ristola IF Gnistaniin


IF Gnistan ja Aleksi Ristola ovat allekirjoittaneet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.
28-vuotias hyökkääjä aloitti kuluvan kauden Veikkausliigassa pelaavassa Turun Palloseurassa, jossa otteluita miehelle kertyi 14 kappaletta. Ristola on pelannut urallaan yhteensä 179 ottelua Veikkausliigassa, joissa hän on viimeistellyt 33 osumaa. Viime kaudella Ristola edusti pääsarjassa pelannutta Helsingin IFK:ta, jonka riveissä maaleja syntyi kolme kappaletta. Edellä mainittujen seurojen lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös MYPAn, FC Lahden, Hongan sekä PK-35 Vantaan riveistä. Ristola on edustuskelpoinen Gnistanin huomisessa vierasottelussa FC Viikinkejä vastaan.
– Gnistan oli tällä hetkellä minulle järkevin ratkaisu, sillä olen saanut joukkueesta sekä valmennuksesta positiivisen kuvan. Hienoa päästä pelaamaan merkityksellisiä pelejä loppukauden aikana ja haluan taistella loppuun asti paikasta nousukarsinnoissa. Uskon tuovani joukkueeseen kokemusta, maaleja sekä suoraviivaisen vaihtoehdon hyökkäyspelaamiseen omien vahvuuksieni kautta, kertoo Ristola.
Manageri Antti Uusitalo on luonnollisesti tyytyväinen uudesta vahvistuksesta, joka tuo joukkueeseen kokemusta sekä maalintekovoimaa.
– Hienoa saada Aleksin kaltainen kokenut pelaaja auttamaan meitä kauden ratkaisupeleihin. Hän tuo meille lisävoimaa hyökkäyspäähän sekä on erittäin motivoitunut ja valmiina laittamaan kaiken peliin keltapaidassa, kommentoi Uusitalo.
Ristolan siirto Gnistaniin tapahtui hyvin pikaisella aikataululla.
– Saatuani tietää, että meillä on mahdollisuus Aleksin kiinnittämiseen asiat etenivät vauhdilla ja tilaisuus piti totta kai käyttää hyväksi. Taisimme puhua viisi minuuttia ja homma oli sovittu, jatkaa Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.