Naoyuki Yamazaki IF Gnistaniin


IF Gnistan ja japanilainen keskikenttäpelaaja Naoyuki Yamazaki ovat allekirjoittaneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.
27-vuotias keskikenttäpelaaja on Japanin pääsarjassa pelavaan FC Tokion kasvatti. Kotimaansa kentillä 181-senttinen Yamazaki on edustanut neljännellä sarjatasolla pelannutta Azul Claro Numazua sekä yliopistojoukkue Tokio Gakugeita. Kesällä 2016 mies siirtyi Hollannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle SC Telstarin riveihin, jossa hän pelasi 27 ottelua tehden kolme maalia kauden aikana. Uran jatkuminen Hollannissa kariutui tiukentuneisiin työlupavaatimuksiin. Viime kaudella Yamazaki harjoitteli mm. Saksan 3. Bundesliigassa pelanneen FC Chemnitzerin kanssa, mutta sopimusta ei lopulta syntynyt seuran talousvaikeuksien johdosta. Suomen kentät eivät ole japanilaiselle entuudestaan täysin vieraita, sillä talvella 2015 Yamazaki harjoitteli HJK:n kanssa.
Tuore sopimuspelaaja on iloinen uudesta haasteesta ja haluaa olla mukana nostamassa Gnistania takaisin Ykköseen.
– Olen erittäin iloinen sopimuksen syntymisestä ja haluan antaa seuran kannattajille ilonaiheita loppukauden aikana. Olen saanut joukkueesta positiivisen mielikuvan, joten uskon vahvasti, että tulemme taistelemaan noususta syksyn aikana, kertoo Yamazaki.
Yamazaki on todennäköisesti pelikelpoinen Gnistanin seuraavassa ottelussa, joka pelataan kuluvan viikon lauantaina, kun PKKU vierailee Mustapekka Areenalla. Ottelun ennakkoliput myy ZupTicket.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.