Matsipäivän haastattelussa Oliver Antman: – "Aina löytyy parannettavaa"


16-vuotias hyökkääjä Oliver Antman iski uransa ensimmäisen maalin Kakkosessa, kun Gnistan kohtasi edellisessä ottelussa FC Vaajakosken. Viime aikoina mukavasti vastuuta saanut nuorukainen lähtee voitto mielessä kohti päivän ottelua Mikkelissä.
Olet saanut Gnistanin viime otteluissa mukavasti vastuuta. Miltä tämä on tuntunut ja oletko ollut tyytyväinen omiin otteisiin?
Luonnollisesti olen erittäin iloinen, että peliminuutit ovat lisääntyneet kauden aikana, sillä sitä olen myös odottanut. Olen kohtalaisen tyytyväinen omaan pelaamiseeni, mutta aina löytyy parannettavaa, josta esimerkkinä viimeistely kahdessä edellisessä ottelussa.
Kotijoukkue MP:n puolustus on melko isokokoinen ja fyysisesti vahva. Miten Gnistanin hyökkäys vastaa tähän?

Ensinnäkin joukkuepelaamisen täytyy sujua aiempaa paremmin. Hyökkäyksissä meidän täytyy korvata koko ero juonikkuudella sekä terävyydellä viimeistelyssä.
Mitä asioita päävalmentaja Roberto Nuccio on painottanut kuluvan viikon aikana illan ottelua ajatellen?
Olemme käyneet harjoituksissa paljon läpi pelin avaamiseen liittyviä asioita. Pelaamisemme täytyy olla edellisiin esityksiin verratuna ehjempää, mikäli haluamme taistella voitosta, joka on totta kai tavoitteemme jokaiseen otteluun lähdettäessä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.