Matsipäivän haastattelussa Jani Mahanen: – " Toivottavasti tämä alkaa näkyä esityksissä"

Kuva: Arto Alho

Gnistan matkaa tänään LPS:n vieraaksi Kakkosen A-lohkon ottelussa, joka potkaistaan käyntiin kello 17.00. Kauden viimeiset ottelut alkavat häämöttää ja samalla panokset kovenevat. Laituri Jani Mahasen mukaan nyt eletään pelaajan parasta aikaa.
Tähän mennessä kautta Gnistanin otteita on vaivannut ailahtelu ainakin tuloksia katsottaessa. Mikä on näkemyksesi asiasta ja miten kurssi saadaan käännettyä?
Meillä on ollut kauden aikana paljon loukkaantumisia ja tämä luonnollisesti vaikuttaa pelaamiseen, kun kokoonpano elää ottelusta toiseen. Joukkueen kannalta on tärkeää, että pikku hiljaa sairastupa on tyhjenemään päin ja pystymme vetämään ehjiä treeniviikkoja. Toivon mukaan tämä alkaa näkyä myös esityksissä.
Mitä asioita päävalmentaja Roberto Nuccio on painottanut tällä viikolla harjoituksissa?
Tämän päivän LPS -ottelun alla olemme käyneet paljon läpi viimeisellä kolmanneksella pelaamista sekä vastustajan linjan murtamista. Nuccio on myös korostanut pallon maassa pitämistä sekä malttia ratkaisuissa.
Kakkosen A-lohko on tänä vuonna jopa poikkeuksellisen tasainen ja näyttää siltä, että loppukauden otteluista ei tule panosta puuttumaan. Kuinka paljon nautit tilanteesta pelaajan roolissa?

Juuri näiden juttujen takia futista pelataan! On hienoa, että meillä on loppukauden aikana useita otteluita, joista ei panosta puutu. Isot ottelut antavat runsaasti lisäenergiaa fyysisesti sekä henkisesti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.