Otteluraportti: JäPS oli tyly isäntä Gnistanille


Gnistan koki kauden toisen tappionsa, kun JäPS oli vahvempi maalein 4-1 Järvenpään keskuskentällä pelatussa kohtaamisessa. Gnistan sai luotua ottelun aikana runsaasti maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui vastustajan iskiessä tehokkaasti.
Gnistan aloitti ottelun vauhdikkaasti, kun muutaman minuutin pelin jälkeen Gullit Zolameso pelasi Oliver Antmanin puolittaiseen läpiajoon, mutta laukaus suuntautui päin kotijoukkueen maalilla pelannutta Janne Laihoa. Ottelun 7. peliminuutilla JäPS-hyökkääjä Tuure Nummi katkaisi Gnistan-vahti Aatu Hakalan syötön ja pääsi siirtämään rauhassa isännät 1-0-johtoon. Synkkä hetki uusiutui vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Nummi riisti pallon keskialueelle vastaan tulleelta Hakalalta ja hyökkääjällä oli helppo työ sijoittaa pallo tyhjään maaliin. Gnistan ei takaiskuista lannistunut, vaan jatkoi pelaamista luoden useita laadukkaita maalintekopaikkoja ensimmäisen jakson aikana, mutta viimeistely ontui. Parhaimpana näistä mainittakoon Aleksander Akbarin läpiajo Cassianon erinomaisesti syötöstä, mutta hyökkääjän nosto yli Laihon lipui hieman ohi maalin. JäPS tarjoili puoliajan lopussa Gnistanille lisää shokkihoitoa siirtymällä jo 3-0-johtoon Ville Aholan laukauksella rangaistusalueen rajalta.
Heti toisen puoliajan alussa Gnistan-hyökkääjä Akbar kaadettiin rangaistusalueella JäPS-puolustuksen toimesta, mutta ottelun erotuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä. Hetkeä myöhemmin Akbar oli jälleen pahanteossa murtauduttuaan rangaistusalueelle väkevästi, mutta terävä laukaus painui hieman ohi kotijoukkueen maalin takakulman. 64. peliminuutilla JäPS löi lopullisen niitin oulunkyläläisten arkkuun, kun kotijoukkueen Justus Kauppinen vei isännät 4-0-johtoon. Valkoisessa peliasussa pelanneen Gnistanin osalta päivä synkkeni entisestään, kun Aleksander Akbar sekä Gullit Zolameso ajettiin kentältä toisten keltaisten korttien johdosta vain muutama minuutti maalin jälkeen. Ottelun lopussa oulunkyläläisten Jani Mahanen kaunisteli lukemia vieraiden kannalta tarkalla sijoituksella maalin alakulmaan. Maaleja ei ottelussa enempää nähty, joten pisteet jäivät Järvenpäähän maalein 4-1.
Päävalmentaja Roberto Nuccio ei peitellyt pettymystään ottelun jälkeen.
– Ensimmäisen puoliajan aikana loimme hyvin maalintekopaikkoja, mutta valitettavasti emme saaneet palloa maaliin. Ottelun alussa tapahtuneiden puolustuslinjan virheiden johdosta ottelusta tuli henkisesti vaikea ja JäPS sai meistä yliotteen, kommentoi Nuccio.

JäPS – Gnistan 4-1 (3-0)
Maalit:
JäPS: Nummi 7′, 9′, Ahola 37′, Kauppinen 61′
Gnistan: Mahanen 83′
Gnistanin kokoonpano: Hakala, Mahanen, Lehtinen, Kaukomaa, Tirkkonen, Cassiano(51′ Roivainen), Tiihonen, Zolameso(ulosajo 75′), Heikka(33′ Ndongala), Akbar(ulosajo 71′), Antman(78′ Forsén)
Gnistanin seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona 20. kesäkuuta, kun FC Vaajakoski vierailee Mustapekka Areenalla. Maksa mitä haluat -teeman mukaisesti annamme katsojien itse päättää pääsylippunsa hinnan.

 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.