Matsipäivän haastattelussa Teemu Pastila: – "Tänään nähdään maaleja!"

Kuva: Arto Alho

Hyökkääjä Teemu Pastila on ollut alkukauden aikana Gnistanin tehokkain viimeistelijä neljällä osumallaan. Viime otteluissa koko joukkueen maalihanat ovat pysyneet lukossa, mutta Pastilan mukaan tänään saa jälleen tuulettaa.
Kaudesta on pelattu nyt ensimmäinen kolmannes. Miten arvioisit alkukauden sujuneen Gnistanin osalta?
Tuloksellisti alkukauteen voi olla osittain tyytyväinen, mutta peliesitysten puolesta emme ole vielä päässeet sille tasolle, mitä joukkueena haluamme. Ajoittain olemme olleet ehkä hieman varovaisia ja tietynlainen röyhkeys on puuttunut tekemisestä.
Maalien tekeminen on tuottanut Gnistanille ongelmia viime aikoina, sillä vastustajan verkko ei ole heilunut kahteen otteluun. Millä eväin pallo saadaan tänään NJS-maaliin useamman kerran?
Ratkaisut viimeisellä kolmanneksella ovat olleet huonoja viime otteluissa, joten tässä asiassa meidän on yksinkertaisesti parannettava tänään. Myös viimeistelyyn täytyy saada lisää terävyyttä sekä huolellisuutta.
Mihin asioihin katsojien kannattaa kiinnittää huomiota päivän ottelussa?
Jokainen on pelaaja on täynnä halua voittaa ja sen pitää näkyä katsomoon saakka. Tämän lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten reagoimme pallon menetyksiin, sillä haluamme karvata agressiivisesti. Edelliseen vastaukseen viitaten myös siihen, että tänään nähdään maaleja!
Ennakkoliput otteluun myy ZupTicket. Ostamalla lippusi ennakkoon säästät rahaa sekä vältät jonottamisen. Mustapekka Areenan ylätasanteella sijaitseva Gnistan Bar avaa ovensa kello 16.00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.