Haastattelussa Oliver Antman: – "Olen viihtynyt Gnistanissa erinomaisesti"


Gnistaniin täksi kaudeksi siirtynyt 16-vuotias keskikenttäpelaaja Oliver Antman kävi seuran mediatiimin jututettavana. Kuluvan vuoden aikana Bundesliigaseura SC Freiburgin sekä Tanskan pääsarjassa pelaavan FC Nordsjællandin testissä käynyt nuorukainen toivoo tulevaisuutensa olevan ulkomaan kentillä, mutta haluaa tällä hetkellä keskittyä täysin päivittäiseen tekemiseen Gnistanissa.
Siirryit Gnistanin riveihin talvella Tikkurilan Palloseurasta. Mitkä asiat olivat siirtosi taustalla ja miten olet viihtynyt Oulunkylässä?
Syy Gnistaniin siirtymiselle oli melko yksinkertainen, sillä haluan olla Roberto Nuccion valmennuksessa. Ennen talvea olin ollut pitkään loukkaantuneena ja uskoin, että Nuccion alaisuudessa pääsen jälleen hyvään kuntoon sekä ylipäätään kehityn pelaajana. Olen viihtynyt Gnistanissa erinomaisesti seurassa vallitsevan ilmapiirin ja laadukkaiden olosuhteiden johdosta.
Olet pelannut kevään aikana edustusjoukkueen lisäksi myös A-junioreiden kanssa. Miten kommentoisit otteluiden sujuneen henkilökohtaisella tasolla?
A-junioreiden mukana ottelut ovat menneet todella hyvin. On ollut mukavaa huomata, kuinka joukkue on mennyt lyhyessä ajassa todella paljon eteenpäin ja tämä on näkynyt myös tuloksissa. Miehissä peliaikani on jäänyt vähäiseksi osittain pitkän loukkaantumisen sekä testileirien takia, mutta toivottavasti vastuu kasvaa kesän aikana.
Olet tosiaan ollut tämän vuoden aikana saksalaisen Freiburgin sekä tanskalaisen FC Nordsjællandin testissä. Kertoisitko hieman tarkemmin reissuista?
Reissut olivat todella hienoja kokemuksia ja viihdyin molemmissa seuroissa erinomaisesti. Nordsjællandissa pääsin 19-vuotiaiden joukkueen lisäksi harjoittelemaan myös edustusjoukkueen kanssa. Samalla reissulla pääsin pelaamaan miesten reservijoukkueen kanssa ottelun, joka meni omalta osaltani hyvin, sillä tehdyn maalin lisäksi syötin yhden. Kieltämättä on ollut mukavaa päästä testaamaan taitoja hieman isommissa ympyröissä ja molemmilla reissuilla saatu positiivinen palaute on lämmittänyt suuresti.
Millaiset tavoitteet olet asettanut itsellesi kauden 2018 osalta?
Haluan kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon sekä vakiinnuttaa paikan edustusjoukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Ulkomaille siirtoa on tällä hetkellä sen suuremmin turha miettiä, sillä fokus on päivittäisessä tekemisessä täällä.
Mitä toivot saavuttaneesi jalkapalloilijana, jos menemme ajassa 15 vuotta eteenpäin?
Aloitin jalkapallon pelaamisen 3-vuotiaana ja siitä lähtien olen unelmoinut isossa eurooppalaisessa seurassa pelaamisesta. Totta kai haluan myös kehittyä pelaajana mahdollisimman hyväksi sekä voittaa pokaaleja.
Gnistanin kotiotteluissa on alkukauden aikana käynyt hienosti yleisöä. Mitkä ovat terveisesi heille, jotka eivät ole vielä käyneet korkkaamassa Mustapekka Areenaa tämän kauden osalta?
Tosiaan otteluiden yleisömäärät ovat olleet hienoja alkukauden aikana ja tämän myötä katsomossa on riittänyt mukavasti ääntä. Kannattaa siis olla mestoilla, kun Gnistan palaa takaisin Ykköseen!
Gnistanin seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 9. kesäkuuta, kun NJS vierailee Mustapekka Areenalla. Ennakkoliput otteluun voit ostaa tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.