Gnistan haki tärkeät pisteet Järvenpäästä


Gnistan nappasi tärkeän voiton JäPS/Unitedista keskiviikkona Järvenpäässä pelatusta ottelusta. Voiton myötä oulunkyläläiset kipusivat pois sarjataulukon putoajan paikalta.
Gnistan aloitti erittäin terävästi prässäämällä ylhäältä ja painoi pelin järvenpääläisten päätyyn ensi minuuteista lähtien. Pallon hallinta pysyi koko ensimmäisen jakson selkeästi Kipinällä ja vastustaja vieraili lähinnä satunnaisesti Gnistanin puolustusalueella. Hyökkäys toisensa jälkeen vyörytettiin kohti vastustajan maalia, mutta palkinto tuli vasta jakson lopulla, kun Hanna Ryan vapautti erinomaisella pystysyötöllä Laura Väyrysen läpiajoon, joka hallitusti laukoi pallon yläkulmaan. Puoliajalle lähdettiin siis Gnistan johdossa maalein 0-1.
Toinen jakso alkoi paljolti samoissa merkeissä, sillä Gnistan jatkoi pelin hallitsemista. Laura Väyrynen oli hyvällä pelipäällä, riisti palloja jo ylhäällä ja oli jatkuvasti vaarallinen. Keskikentällä Laura Biskop, Nina Korhonen, Nea Lähde rakentelivat ja tasapainottivat peliä hyvin. JäPS/United irtosi muutamiin nopeisiin vastahyökkäyksiin, joiden pysäyttämisessä mallikkaasti pelanneella Gnistanin puolustuslinjalla Hanna Ryan – Salla Lehtomäki  – Erna Puomi ei ollut suurempia vaikeuksia. Selkeästä hallinnasta, lukuisista kulmapotkuista ja useista maalipaikoista huolimatta enempää maaleja ei nähty. Lopputulos 0-1 erittäin ansaitusti Gnistanille.
Naiset jatkavat otteluitaan 29. kesäkuuta, kun joukkue saa vieraaksen FC Kasiysin Mustapekka Areenalle. Ottelu alkaa kello 20.00.
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.