Gnistan kärsi tappion Tammisaaressa


Gnistanin naiset matkasivat keskiviikkona Tammisaareen, jossa vastaan asettui paikallinen EIF. Aurinkoisessa säässä pealttu ottelu päättyi EIF:n 4-0 voitoon ja näin ollen Gnistan joutui poistumaan kotimatkalle ilman pisteitä.
Hienoissa puitteissa pelattu ottelu alkoi Gnistanin kannalta hyvin. Peli oli melko tasaista ja muutamissa aikaisemmissa peleissä tulleet aikaiset takaiskut jäivät puuttumaan Gnistanin hallitessa ottelun alkua. Ottelun 20. peliminuutilla EIF kuitenkin murtautui oikealta laidalta läpi Gnistanin puolustuksen ja keskitys maalin vastakkaiselle tolpalle johti ottelun avausmaalin syntymiseen. Gnistan jatkoi pelin pienoista painostusta, mutta ei onnistunut viimeistelemään muutamasta hyvästä maalintekopaikasta huolimatta. Karoliina Hakala pääsi yrittämään vasemmalta laidalta, mutta laukaus suuntautui hieman ohi ja Laura Väyrysellä oli myös erinomainen tilanne tasoittaa peli ennen puoliaikaa.
Toinen puoliaika alkoi Gnistanin kannalta katastrofaalisesti. EIF nosti prässiään ja puoliajan jälkeen hieman nukuksissa ollut Gnistan-ryhmä sai melko pian huomata, että kolme maalia oli päästetty omiin. Gnistan muutti tämän jälkeen peliryhmitystä ja siirryttiin kolmen puolustajan linjaan, joka auttoikin pelin painopisteen tasoittuessa. EIF:n nuori ja runsaslukuinen joukkue pystyi kuitenkin pitämään hyvää tempoa yllä ja vähälukuisempi Gnistan ei saanut painostusta aikaiseksi ja siten kavennukset jäivät puuttumaan. Ottelussa oli taas paljon positiivista kehitystä ja ajoittain peli kulki mallikkaasti. Omien virheiden välttäminen ja maalinteon parantaminen jää kuitenkin tulevien harjoitusten painopisteeksi. Maanantaina 28.5 Oulunkulän MPA:lle saapuukin paikallisvastustaja HPS ja silloin varmasti nähdään taisteleva Gnistan-joukkue kentällä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.