Otteluraportti: Gnistan voittoon Mikkelin Pallo-Kissoista

Kuva: Santeri Rosenvall

Avauspelinsä voittanut Gnistan jatkoi vahvaa alkukauttaan kaatamalla Mikkelin Pallokissat lukemin 3-1. Keltaisten marssia kohti voittoa johtivat toisella puoliajalla osuneet Teemu Pastila, Aleksander Akbar ja Zakaria Kibona.

Ottelun ensimmäinen puoliaika eteni pitkälti Gnistanin hallinnalla ja joukkue sai luotua muutamia maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Puolustusvoittoisesti ja vastahyökkäyksiin satsanneiden vieraiden maalipaikat olivat vähissä. Ensimmäisen puoliajan parhaasta paikasta vastasi kotijoukueen Arttu Heikka, mutta rangaistusalueen sisältä lähtenyt laukaus leijaili ohi vieraiden maalin takakulman.
Puoliajalla Gnistan löysi hyökkäyspeliinsä uuden vaihteen. Avausmaalia juhlittiin 52. minuutilla Teemu Pastilan sijoittaessa Vili Roivaisen keskityksestä pallon verkkoon. Maalia seuranneet minuutit mentiin edelleen vahvassa Kipinän hallinnassa, mutta kuin varkain Kissat iski 61. peliminuutilla vastaiskusta pelin tasoihin Isaac Kannahin toimesta. Viiden minuutin päästä Gnistan tuuletti jälleen johto-osumaa. Tällä kertaa sankarina toimi noin 25 metristä tuomitusta vapaapotkusta pallon tolpan juureen toimittanut Aleksander Akbar. Maalirikas kymmenminuuttinen täydentyi 71. minuutilla Zakaria Kibonan sijoittaessa pallon läheietäisyydeltä verkkoon Aleksander Akbarin esityöstä. Viimeinen kymppi pelistä edettiin vieraiden painaessa vahvasti päälle, mutta Gnistanin puolustus Aatu Hakalan johdolla piti lukemat muuttumattomana.
Joukkueen kapteeni Niko Tirkkonen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.
-Hyvä peli meiltä. Vastustaja oli tänään melko fyysinen, mutta vastattiin haasteeseen omalla pelillä ja sitä kautta voitto irtosi. Oli myös hienoa, että useampi pelaaja sai nimensä tilastoihin maalin muodossa, kommentoi Tirkkonen.
Gnistan jatkaa otteluitaan Kakkosessa ensi viikon torstaina, kun joukkue matkaa Keravalle PKKU:n vieraaksi.
Gnistan – MiPK 3-1 (0-0)
Maalit:
Gnistan: 52′ Pastila, 66′ Akbar, 71′ Kibona
MiPK: 66′ Kannah
Gnistanin kokoonpano: Hakala, Roivainen(85′ Antman), Tirkkonen, Koskinen, Kaukomaa, Apriamashvili, Tiihonen, Zolameso, Heikka(77′ Mahanen), Pastila, Akbar(69′ Kibona)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.