Gnistan tappioon Espoossa


Gnistanin naiset palasivat tositoimiin keskiviikkona, kun joukkue matkasi FC Espoon kakkosjoukkueen vieraaksi. Ottelusta muodostui alkukauden teeman mukainen, sillä Gnistan sai luotua riittävästi paikkoja, mutta maalinteko ontui kotijoukkueen pitäen sarjapisteet Espoossa.
Koleassa säässä pelattu ottelu alkoi Gnistanin kannalta synkästi, sillä kotijoukkue siirtyi ensimmäisten minuuttien aikana johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta syntyneestä maalista. Gnistan ei kuitenkaan lamaantunut takaiskusta, vaan jatkoi oman pelin pyörittämistä onnistuen luomaan useita hyviä maalipaikkoja, mutta keltapaitojen epäonneksi viimeistely ontui. Kotijoukkue viimeisteli vieraita huomattavasti tehokkaammin ja tämän myötä puoliajalle lähdettiin FC Espoon 3-0 johdossa.
Toinen puoliaika alkoi Gnistanin kannalta synkästi, sillä kotijoukkue siirtyi nopeasti jo 4-0 johtoon. Gnistan ei kuitenkaan tästä lannistunut ja lopulta palkinto kovasta työstä saatiin myös maalien muodossa, kun Laura Väyrynen viimeisteli nopeaan tahtiin kaksi osumaa. Gnistan jatkoi vimmatusti painetta kotijoukkueen päädyssä, mutta espoolaiset kestivät ja näin ollen pisteet jäivät Espoolle maalein 4-2.
Gnistan jatkaa kotiotteluitaan naisten Kolmosessa äitienpäivänä, kun vantaalainen Vanpa saapuu vieraaksi Mustapekka Areenalle. Ottelu alkaa kello 12.00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.