Gnistan selvään voittoon Vanpasta


Gnistanin naiset nappasivat komean voiton kauden toisesta kotiottelustaan, kun joukkue kaatoi aurinkoisella Mustapekka Areenalla vantaalaisen Vanpan peräti 7-0. Tuloksellisesti naisten alkukausi on ollut melko synkkä, joten kauden avausvoitto tuli erittäin tärkeään paikkaan.

Gnistan aloitti ottelun terävästi ja heti alusta lähtien joukkue vöyrytti vaarallisia hyökkäyksiä oikealla laidalla pelanneen Janette Rautakosken kautta. Gnistan aloitti maalinteon ottelun 17. minuutilla Mea Matilaisen siirtäessä kotijoukkueen 1-0 johtoon ja vain hetkeä myöhemmin Matilainen iski uudelleen Laura Väyrysen loistavasta esityöstä. Hetki myöhemmin sama pari valjakko oli uudestaan asialla. Laura Väyrynen riisti pallon vieraiden puolustukselta ja tarjoili Matilaiselle, joka vei puhtaalla hattutempulla kotijoukkueen jo 3-0 johtoon. Alkukauden aikana maalinteko-ongelmista kärsineen Gnistanin ketsuppipullo aukesi oikein toden teolla ensimmäisen jakson aikana, sillä puoliajalle lähdettiin peräti 6-0 lukemissa Laura Biskopin, Väyrysen sekä päivän neljännen osuman viimeistelleen Matilaisen maalien myötä.
Gnistan jatkoi hallintaa heti toisen puoliajan alusta lähtien, mutta maalipaikkoihin murtautuminen tuotti ongelmia. Jakson loppua kohden kotijoukkue sai kuitenkin luotua muutaman hyvän paikan ja noin 15 minuuttia ennen täyttä aikaa Karoliina Hakala pääsi laukomaan loppulukemiksi näyttävät 7-0.
Kauden avausvoitto maistui luonnollisesti Gnistan-leirissä.
– Ansaitsimme voiton ehdottomasti. Ensimmäinen jakso oli meiltä todella hyvä, sillä prässääminen onnistui erinomaisesti ja loimme jatkuvasti painetta kohti vieraiden maalia. Toisella puoliajalla ottelun tempo laski, mihin osittain saattoi vaikuttaa hellesää sekä selkeä johtoasema. Nyt nautitaan hetki voitosta ja tavoitteena jatkaa nousjohteista käyrää heti seuraavassa ottelussa, kommentoi Gnistan-valmentaja Peter Feodoroff.
Naiset pelaavat seuraavan ottelunsa 23.5, kun joukkue matkaa Tammisaareen EIF:n vieraaksi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.