Naiset nappasivat upean voiton HPS/2:sta


Naiset otti kauden toisen voittonsa, kun HPS:n kakkosjoukkue kaatui maanantai-illan ottelussa maalein 4-1. Kotijoukkueen sankarina toimi Mea Matilainen, joka teki ottelussa jo kauden toisen hattutemppunsa.
Gnistan aloitti ottelun vahvasti, mutta tästä huolimatta ottelun ensimmäisestä maalista vastasi vierajoukkue HPS. Kahdeksan minuutin kohdalla kotijoukkueen epäonneksi kaukolaukaus muutti suuntaa Gnistan-puolustajan jalasta ja pallo painui vastuttomasti Johanna Anetjärven vartioimaan maaliin. Gnistan sai takaiskusta lisää virtaa ja prässäsi entistä aggressiivisemmin. Tulosta tuli nopeasti, kun paineen alla HPS:n pelin avaaminen epäonnistui ja Laura Väyrynen pääsi siirtämään vihreiltä riistetyn pallon maaliin ottelun 17. peliminuutilla. Tasoituksen jälkeen Gnistan jatkoi erittäin vahvaa suorittamista ja vyörytti hyökkäyksiä toisensa perään kohti HPS:n maalia. Palkinto saatiin 28 minuutin kohdalla, kun Mea Matilainen siirsi Gnistanin 2-1-johtoon hienolla viimeistelyllä Anniina Saarikosken upeasta keskityksestä. Johtomaalin jälkeen usko omaan tekemiseen kasvoi entisestään. Gnistan rakensi hyökkäyksiä lähes taiteellisilla syöttökombinaatiolla ja sai suitsutusta myös jopa yleisöstä lähtien. Gnistanin erittäin ansaittu kolmas maali syntyi hieman ennen puoliajan loppua, kun Mea Matilainen pääsi iskemään pallon tyhjään maaliin HPS:n puolustuksen sähellyksen päätteeksi.
Gnistan aloitti myös toisen puoliajan terävästi ja vain muutaman minuutin pelin jälkeen Matilainen lisäsi Gnistanin johtoa illan kolmanneellaan. HPS jatkoi ansiokkaasti taistelua tappioasemasta huolimatta ja haki aktiivisesti kavennusmaalia. Kotijoukkueen keskikenttä sekä puolustus hallitsivat tilanteen kuitenkin hyvin ja hyökkäykset pysäytettiin. Kärjessä Matilainen ja Väyrynen tekivät valtavasti töitä myös alaspäin ja onnistuivat usein takaprässillä riistämään palloja. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten pisteet jäivät Oulunkylään lukemin 4-1.
Gnistan jatkaa otteluitaan naisten Kolmosessa jo torstaina, kun joukkue saa vieraakseen Järvenpään Palloseuran. Talissa pelattava ottelu alkaa kello 18.00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.