Matsipäivän haastattelussa Onni Tiihonen: – "Koko joukkue on täynnä taistelutahtoa"

Kuva: Marko Pennanen

Gnistanin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt 17-vuotias keskikenttäpelaaja Onni Tiihonen on esittänyt vakuuttavia otteita kevään aikana. Ryminällä pelaavaan kokoonpanoon murtaunut Tiihonen lähtee päivän otteluun luottavaisin fiiliksin tiedostaen samalla vastustajan vaarallisuuden.
Tänään vastassa paikallisvastustaja FC Viikingit. Millä fiiliksin kohti illan ottelua?
Hyvillä fiiliksillä totta kai! Valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin ja koko joukkue on täynnä taistelutahtoa. Illan ottelusta tulee varmasti kova taistelu, mutta olen luottavainen pisteiden suhteen.
Olet heti ensimmäisellä kaudella Kakkosessa murtautunut Gnistanin pelaavaan kokoonpanoon. Miten arvioisit alkukauden sujuneen henkilökohtaisella tasolla?
Oma tekeminen on ollut nousujohteista, mutta samalla hyvä tiedostaa, että kehitettävää on vielä jokaisella osa-alueella. Kokonaisuudessaan alkukausi on ollut itselleni opettavaa aikaa ja on ollut hienoa päästä pelaamaan mahtavassa joukkueessa.
Mitä terveisiä haluat lähettää Gnistan-kannattajille näin matsipäivänä?
Alkukauden kotiotteluissa on käynyt kiitettävästi yleisöä ja toivottavasti myös tänään saapuu mukavasti ihmisä kannustamaan meidät voittoon!
Ennakkoliput illan paikallisotteluun FC Viikinkejä vastaan myy ZupTicket. Mustapekka Areenan ylätasanteella sijaitseva Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelun alkua. Otteluun odotetaan runsaasti yleisöä, joten suosittelemme saapumaan stadionille hyvissä ajoin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.