Matsipäivän haastattelussa Arttu Heikka: "LPS tulee varmasti nälkäisenä otteluun"


Gnistanin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Arttu Heikka murtautui talvikauden aikana joukkueen pelaavaan kokoonpanoon ja on aloittanut kauden ensimmäiset ottelut avauskokoonpanossa. Laitalinkki odottaa innolla LPS:n kohtaamista ja uskoo illan ottelusta muodostuvan viihdyttävä koitos.

Miten kommentoisit alkukauden sujuneen omien sekä joukkueen esitysten osalta?
Oma tekeminen kentällä on ollut mielestäni noususuhdanteista, mutta parannetavaa löytyy yhä ja jokaisesta ottelusta pyrin parantamaan aina seuraavaan. Joukkueen osalta pelit ovat sujunut erinomaisesti ja tuloksien puolesta varmasti jokainen on tyytyväinen alkukauteen.
Gnistan kohtasi edellisessä ottelussaan PKKU:n viime torstaina, joten palautumisaika jäi lyhyeen. Miten LPS otteluun valmistautuminen on sujunut?
Valmistautuminen illan otteluun alkoi käytännössä heti PKKU -ottelun loppuvihellyksestä. Palautumisaika jäi lyhyeen, mutta levon sekä kevyiden harjoitusten kautta on haettu fiilistä kohti maanantaita.
Millaisena joukkueena näet päivän vastustajan LPS:n?

LPS tulee varmasti nälkäisenä otteluun tuloksellisesti kehnon alkukauden johdosta ja uskon, että kova taistelu pisteistä saadaan aikaiseksi. Joukkueen riveissä pelaa muutamia itselleni tuttuja pelaajia, joten myös sen takia odotan illan ottelua innolla.


Gnistan – LPS
Ma 14.5. klo 18:30
Mustapekka Areena
Ennakkoliput: ZupTicket.
Liput portilta: 10€/7€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.