Matsipäivän haastattelussa Teimuraz Apriamashvili: – "Kokonaisuus vaikuttaa hyvältä"

Kuva: Mia Kujala

Useamman vuoden Suomen kentillä viihtynyt georgialainen Teimuraz Apriamashvili allekirjoitti talvella täman kauden kattavan pelaajasopimuksen Gnistanin kanssa. Taitava keskikenttäpelaaja pääsi kreivin aikaan kuntoon loukkaantumisen jäljiltä ja pelasi ensmmäisen sarjaottelunsa Gnistanin riveissä viime viikon lauantaina MYPAa vastaan.

Gnistan avasi kautensa 3-0 voitolla MYPAsta. Miten kommentoisit ottelua?
Kaikki joukkueessa ovat erittäin tyytyväisiä siitä miten kausi alkoi tuloksellisesti, mutta parannettavaa löytyy yhä omassa pelaamisessamme.
Olit tosiaan reilun kuukauden sivussa harjoituskauden aikana nilkkavamman takia. Miten mielestäsi paluu kentille sujui henkilökohtaisella tasolla?
Oli todella mukavaa päästä pitkästä aikaaan pelaaamaan. En ollut täysin tyytyväinen omaan peliini, sillä tiedän pystyväni parempaan, mutta ihan kelvollinen esitys huomioiden loukkaantumisen. Tärkeintä totta kai, että pystyin auttamaan joukkuetta voiton nappaamisessa.
Mitä asioita joukkueen täytyy parantaa illan ottelua sekä tulevaisuutta ajatellen?
Talvikauden aikana teimme mielestäni hyvää työtä ja viime kuukausien aikana harjoitellut asiat alkavat näkyä kentällä koko ajan enemmän. Kokonaisuus vaikuttaa mielestäni  hyvältä ja minulla on kova usko, että yllämme joukkueena asetettuihin tavoitteisiin. Pienissä asioissa on kuitenkin vielä parannettavaa, kuten esimerkiksi kommunikoimisessa kentällä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.