Otteluraportti: Naiset avasivat kautensa tappiolla


Gnistanin naiset kohtasivat kauden avauksessa porvoolaisen Futuran, joka oli ottelussa vahvempi korjaten pisteet kotimatkalle maalein 0-2, mutta ottelussa oli Gnistanin osalta tuevaisuuden suhteen positiivisia asioita näkyvissä.

Läpi ensimmäisen jakson Gnistanin pelaaminen oli hermostunutta ja kotijoukkuetta huomattavasti pidempään yhdessä pelannut Futura otti heti alusta lähtien pallonhallinnan itselleen. Futuran ensimmäinen maali syntyi muuten loistavasti Gnistan-maalilla pelanneen Johanna Anetjärven arviontivirheen seurauksena ja vierasjoukkueen pelaaja pääsi viimeistelemään ottelun avausmaalin. Toisen maalin Futura teki vapaapotkun jälkitilanteesta. Gnistanin keskikenttäpelaajat rikkoivat yhteisvoimin porvoolaisten pelaajaa rangaistusalueen lähettyvillä ja tästä seuranneesta vapaapotkusta pallo pomppasi ylärimasta maaliviivalle, josta Futura-pelaaja ehti puskea pallon maaliin ennen Gnistan-puolustuksen väliin pääsyä.
Toisella jaksolla kentällä nähtiin piristynyt Gnistan ja peli pyöri pääsääntöisesti porvoolaisten kenttäpuoliskolla. Toisen jakson parhaat maalintekopaikat avautuivat Gnistanin Laura Biskopille sekä Laura Väyryselle, mutta viimeistely ontui. Kokonaisuudessaan toinen jakso oli Gnistanilta hyvää pelaamista ja joukkueen ilme oli huomattavasti parempi kuin ensimmäisellä, joten tappiosta huolimatta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.