Otteluennakko: Gnistan kohtaa kauden avauksessa MYPAn


Gnistan avaa sarjakautensa sarjanousija Myllykosken Palloa vastaan. Kauan odotettu sarja-avaus potkaistaan käyntiin Oulunkylän MustaPekka-areenalla lauantaina kello 17:00. Ennakkoliput otteluun myy ZupTicket.


Gnistanin ja MYPAn väliset kohtaamiset ovat jääneet viime vuosikymmenten aikana vähiin, sillä ennen konkurssia myllykoskelaiset pelasivat pitkään maamme korkeimmalla sarjatasolla. Uutta tulemista tekevät myllykoskelaiset ovat osoittaneet talven harjoitusottelussa olevansa kykeniviä haastaamaan muita samalla sarjatasolla pelaavia joukkueita, vaikka kenraaliharjoituksesta muodostui pettymys, kun toinen sarjanousija HJS tarjosi kylmää kyytiä lukemin 0-3.
Valmentaja Jukka Karjalaisen joukkoja johtaa kapteeni Heikki Pulkkinen. Gnistanin puolustajien tulee olla tarkkana maaliahneiden Tomi Räikkösen ja Jussi-Pekka Rämän kanssa, kun puolestaan keskikentällä Susista tullut kolmikko Jari Hassel, Rico Ryöpäs ja Esko Pesari tuovat tarvittavaa kokemusta Kakkosen tasolta. Puolustuksen kulmakivinä ovat Pulkkinen sekä Veikkausliigakokemustakin omaava 22-vuotias Simo Majander. Maalivahtiosastolla vastuuta kantavat nuoret Matias Riikonen sekä Miika Korpela.
Nousujohteisen talvikauden pelannut Gnistan kaatoi harjoituspeleissään PKKU:n, TiPS:n ja Grankulla IFK:n, mutta joutui lopulta taipumaan Tammisaaressa EIF:a vastaan miehekkään esityksen päätteeksi. Harjoituskauden kovien kamppailujen karaisemana ja kevättalven myönteisten tulosten siivittämänä Gnistan lähtee sarja-avaukseen luottavaisena.
Gnistaniin täksi kaudeksi palannut Jani Mahanen odottaa innolla kauden ensimmäistä ottelua
– Kauden alkua ollaan odotettu vesi kielellä jo pidemmän aikaa ja nyt viimein päästään irti. Mukava jännitys on päällä ja tätä tunnetta on kaivattu, Mahanen hehkuttaa.
Lauantain kohtaamisesta ovat varmuudella sivussa loukkaantumisten vuoksi Zakaria Kibona ja Aleksi Myllys. Lisäksi Elias Lappalaisen ja Eero Forsénin pelaaminen on lievien vammojen vuoksi epävarmaa.
Tiedotimme eilen viivästyksestä kausikorttien toimituksessa ja valitettavasti osa kausikorteista saapuu ostajilleen vasta ensi viikon puolella. Olemme kuitenkin varanneet portille listan kausikorttilaisista ja sisäänpääsy onnistuu nimeä vastaan. Kaverin kanssa peliin -kampanja on tästä huolimatta voimassa, joten kausikorttilaisen kaverille matsilippu vain viisi euroa. IF Gnistan pahoittelee tapahtunutta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.