Gnistanin naiset avaavat kautensa lauantaina Mustapekka Areenalla


Gnistanin naistet avaavat lauantaina kautensa Kolmosessa kotiottelulla porvoolaista Futuraa vastaan. Mustapekka Areenalla pelattava ottelu alkaa kello 12.00.
Gnistanin lähtökohdat kauteen ovat mielenkiintoiset, sillä joukkueen pelaajisto on kokenut talven aikana vaihtuvuutta lähtijöiden sekä uusien pelaajien toimesta. Pelaajien lisäksi myös taustoissa on tapahtunut talvikauden aikana muutoksia, kun pitkään naisjalkapallossa toiminut Juha Suojanen hyppäsi päävalmentajan rooliin viime vuoden joulukuussa.
Naisten harjoitusottelut talven aikana ovat sujuneet hieman kaksijakoisesti. Joukkueen pelaaminen on ollut pääosin hyvällä tasolla, mutta maalinteko on tuottanut ajoittain ongelmia ja tämän luonnollisesti on näkynyt pelattujen otteluiden tuloksissa.
Päävalmentaja Suojanen lähtee kauteen odottavin fiiliksin samalla kuitenkin ymmärtäen, että vasta muutamia kuukausia yhdessä olleen joukkueen yhteen hitsautuminen vie aikaa.
– Fiilikset ovat kieltämättä todella odottavat pitkän talven jälkeen. Peli kehittyy koko ajan ja pelaajat alkavat viikko kerrallaan tuntemaan toisensa yhä paremmin. On kuitenkin hyvä huomioida, että joukkue on ollut vasta lyhyen ajan yhdessä ja meillä on paljon pelaajia erilaisista lähtökohdista. Kauden aikana haluan nähdä kentällä laadukasta syöttöpeliä sekä joukkueen, josta huokuu halu voittaa. Olisi myös todella hienoa, jos joku nuorista pelaajistamme tekisi läpimurron kauden aikana, kommentoi Suojanen.
Gnistan kohtasi lauantain vastustajan jo kertalleen talvikauden aikana, kun Futura nappasi 0-2 voiton oulunkyläläisten kustannuksella.
– Futura on nuori  juoksuvoimainen joukkue ja tähän meidän pitää pystyä vastaamaan omien vahvuuksien kautta. Odotan lauantain ottelusta tasaista vääntöä kahden laadukkaan joukkueen välillä, jatkaa Suojanen.
Voit tukea naisten edustusjokkueen toimintaa ostamalla Support Cardin. Kortin hinta on 20 euroa ja sen omistajana olet oikeutettu alennuksiin Mustapekka Areenan kioskin tuotteista naisten kotiotteluiden yhteydessä. Tilaa omasi sähöpostilla osoitteesta [email protected].

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.