Naiset kärsivät niukan tappion HPS:lle


Gnistan ja HPS iskivät yhteen sunnuntai-illan harjoitusottelussa Mustapekka Areenalla. Tulevalla kaudella samalla sarjatasolla pelaavien joukkueiden välisestä kohtaamisesta muodostui tiukka vääntö, jonka HPS onnistui kääntämään hyväkseen toisen jakson aikana syntyneen osuman turvin.
Mustapekka Areenan iltavalaistuksessa pelattu ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä eikä ensimmäisten minuuttien aikana maalipaikkoja juurikaan nähty. Molemmat joukkueet olivat selkeästi lähteneet hyvällä asenteella liikkeelle, sillä jokaisesta pallosta taisteltiin kovaa turhia säästelemättä.
Ensimmäisen puoliajan parhaat maalintekopaikat siunaantuivat kotijoukkue Gnistanille noin puolen tunnin pelin jälkeen. Ensiksi Mea Matilainen pääsi kokeilemaan rangaistusalueen rajalta, mutta laukaus suuntautui hieman yli HPS-maalin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Angelica Pulkkinen pääsi laukomaan vapaasti samalta etäisyydeltä, mutta edellisen yrityksen tavoin laukaus painui hieman yli vieraiden maalin.
Voiton HPS:lle ratkaissut osuma syntyi 64. minuutin kohdalla vapaapotkun jälkitilanteesta. Maalin jälkeen Gnistan ei saanut varsinaisesti kirivaihetta päälle, joten näin ollen vieraat poistuivat ottelusta voitto mukanaan.
Tappiosta huolimatta Gnistanin pelaaminen ottelussa oli hyvää ja talven aikana paljon muutoksia kokenut joukkue alkaa hioutumaan yhteen pikku hiljaa. Myös päävalmentaja Juha Suojanen oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen, vaikka myös parannettavaa löytyi.
– Tämän illan esitys oli meiltä huomattavasti parempi, kuin viikko sitten Korson Palloseuraa vastaan pelatussa ottelussa. Vielä kun napsitaan pienet virheet pois ja saadaan maalihanat auki, niin tämä tulee näkymään ottelun lopputuloksissa positiivisella tavalla. Parempaan suuntaan ollaan menossa, kommentoi Suojanen.
Naisten seuraava harjoitusottelu pelataan 7.4, kun joukkue matkustaa Järvenpäähän paikallisen Palloseuran vieraaksi.
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.