Matsipäivän haastattelussa Teemu Pastila: "Meidän on uskallettava pitää palloa"

Gnistan matkaa tänään Espooseen, jossa se kohtaa paikallisen Hongan Suomen Cupin ottelussa. Hyökkääjä Teemu Pastila kertoo matsipäivän haastattelussa, miten valmistautuminen otteluun on sujunut sekä millaisin eväin Gnistan lähtee haastamaan Honkaa.


Gnistan palasi viime viikolla harjoituksiin talviloman jälkeen. Millainen fiilis treeneissä on ollut Honka -ottelun alla?
Todella positiivinen! Loma teki totta kai hyvää, sillä jokainen sai hieman ladata akkuja ja parannella pieniä vammojaan. Katseet on käännetty tämän illan ottelua kohti ja koko joukkue on todella motivoitunut haastamaan Honkaa.
Miten valmistautuminen otteluun on sujunut ja mitä asioita valmennus on painottanut treeneissä otteluun liittyen?
Suurin fokus on ollut edelleen meidän oman pelimme kehittämisessä, mutta viime viikon loppua kohden alkoi myös illan ottelu näkyä harjoituksissa käydyissä asioissa. Pallon menetyksen jälkeen pyrimme saamaan mahdollisimman nopeasti riiston aikaiseksi ja haluamme viedä Hongan pois heidän mukavuusalueeltaan.
Gnistanin osalta Suomen Cup loppuu tänään Honkaa vastaan pelattavaan otteluun. Millä eväillä Gnistan lähtee haastamaan Veikkausliigassa pelaavaa kotijoukkuetta?
Rohkeasti oman pelimme kautta. Meidän on uskallettava pitää palloa tilaisuuden tullessa sekä myös osata tunnistaa tilanteet, jolloin kanattaa mennä kovaa eteenpäin. Totta kai meidän on myös huomioitava puolustuspelaaminen ja pidettävä pakka mahdollisimaan tiiviinä läpi ottelun.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.