Ennakko: Gnistan kohtaa PKKU:n lauantaina


Gnistan jatkaa kauteen valmistavia pelejään kohtaamalla Pallokerho Keski-Uusimaan. Kipinän talvikauden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan lauantaina Talin hallissa kello 21:00.

Toisilleen aiemmilta kausilta tuttu taistelupari Gnistan ja PKKU kohtaavat toisensa myös tulevalla sarjakaudella tuoden oman lisämausteensa lauantai-illan kamppailuun. Pelikuvioiden hioimisen ohella ottelussa on kyse myös asetelmien hausta tulevaa sarjakautta silmällä pitäen. Ennakkoarvioissa Gnistan on arvioitu sarjan kärkikastiin ja PKKU haastajaksi, mutta kylmää kyytiä ylemmän sarjatasojen seuroilta Suomen Cupissa saaneet punapaidat lähtevät otteluun varmasti motivoituneina.
Vuonna 2005 perustettu Pallokerho Keski-Uusimaa sijoittui viime kaudella lohkonsa seitsemänneksi lopulta turvallisen piste-eron päähän putoamisviivasta, muttei hätyytellyt missään vaiheessa lohkon kärkijoukkueita. Armottoman haastava Suomen Cupin alkulohko SJK:n, VPS:n, KPV:n, Jaron ja TPV:n seurassa sujui keravalaisilta alakanttiin: Viiden ottelun urakka toi mukanaan pelkkiä tappioita maalieron ollessa tyly 1-20.
Entisen liigajyrä Rami Hakanpään valmentaman joukkueen merkittävin vahvistus tulevalle kaudelle on liigakokemustakin Ilveksestä kaudelta 2015 omaava hyökkääjä Matti Saari, joka iski viime kaudella Tampere Unitedin paidassa 6 osumaa. Gnistanin tulee lisäksi olla tarkkana viime kaudella peräti 6 osumaa iskeneen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Milo Jungin kanssa. Jungin ohella oulunkyläläisyleisölle tuttu nimi on myös toppari Eero Hirvimäki, joka esiintyi keltasinisissä viime syksyn otteluissa.
Gnistanin näkymät
Gnistanin leirissä pettymyksen tuottanut ottelu Honkaa vastaan on unohdettu ja lauantaina kentällä tullaan varmasti näkemään motivoitunut sekä sisukas ryhmä, joka ei tule päästämään keravalaisia helpolla.
Aikaisemmissa peleissä teemana on ollut lähteä pelaamaan omaa peliä ja se on valmentaja Roberto Nuccion mukaan tavoitteena myös lauantain ottelussa.
– Hyvällä fiiliksellä lähdetään peliin. Pyrimme noudattamaan omaa pelisysteemiämme, jotta saamme ajettua sen pelaajien selkärankaan. Toki haluamme myös tässä vaiheessa kautta kehittää peliämme kokeilemalla uusi juttuja, kommentoi Nuccio.
Laitapelaaja Gullit Zolameso on päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla ja korostaa oman pelisysteemin noudattamisen tärkeyttä.
– Odotan meidän noudattavan lauantain pelissä harjoiteltuja asioita, eli nopeaa reagointia eri tilanteissa sekä rauhallisuutta vastustajan maalialueella tapahtuvissa ratkaisuissa. Vastaiskuihin yritämme lähteä nopeasti ja olla niissä tehokkaita, kommentoi Zolameso.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.