Kaksi lahjakasta keskikenttäpelaajaa sopimuksiin Gnistanin kanssa

Oliver Antman (16) ja Albin Mehmeti (16) ovat solmineet monivuotiset pelaajasopimukset Gnistanin kanssa. 

Oliver Antman

Oliver Antman on 2001-syntynyt lahjakas hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka pelasi viime kaudella Tikkurilan Palloseurassa. Viime vuonna Oliver murtautui Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen, jossa debyytti syntyi heinäkuussa Ruotsia vastaan. Aikaisemmin urallaan Oliver on pelannut myös Legirus Interissä, HJK:ssa ja Korson Palloseurassa. Nuoren Antmanin uralle mahtuu jo tässä vaiheessa lukuisia kokemuksia ulkomaisista ammattilaisseuroista. Muun muassa FC Barcelonan akatemia on tullut useaan kertaan tutuksi.

Albin Mehmeti on kosovolainen ja muuttanut vastikää jalkapallon perässä Suomeen. Kotimaassaan lahjakas keskikenttäpelaaja on useiden asiantuntijoiden mukaan maan tulevaisuuden suurimpia toivoja jalkapallossa. Albin on nähty jo kentällä Gnistanin A-junioreiden harjoituspeleissä. Pelilupa-asiat Kosovosta pitäisi olla kunnossa piakkoin, joten myös edustusjoukkueessa debyytti saatetaan nähdä jo talven Suomen Cup otteluissa.
Gnistanissa ollaan todella tyytyväisiä Oliverin ja Albinin sopimuksiin.
Albin Mehmeti

”Molemmat ovat tulleet Gnistanin kehittymään jalkapalloilijoina. He ovat 2001-syntyneitä, joten ikänsä puolesta he ovat vielä B-junioreita. Alussa peliaikaa tulee pääosin A-junioreissa, mutta hyvin todennäköisesti murtautuminen edustusjoukkueeseen tapahtuu nopeasti. Jo nyt on miesten treeneissä nähty erittäin lupaavia otteita”, kommentoi Gnistanin urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccio ja jatkaa: ”meillä on nyt sopivasti nuoria ns. akatemiapelaajia, joiden varaan on hyvä rakentaa myös seuran tulevaisuutta.”
Manageri Antti Uusitalo on samoilla linjoilla: ”Gnistanin strategia näiden nuorten lahjakkuuksien kanssa on tarjota heille mahdollisimman hyvä arki niin valmennuksen, pelikavereiden, huollon kuin olosuhteidenkin osalta. Tätä kautta pyrimme kehittämään heitä pelaajina. Mikäli Oliverin ja Albinin kaltaisia lahjakkuuksia ei pystytä viemään urallaan eteenpäin, olemme epäonnistuneet. Molemmilla on edellytykset tulla ammattilaispelaajiksi Suomen ulkopuolella.
Toivon myös, että Gnistan-yhteisö seuraa aktiivisesti meidän nuorten otteita. Akatemia-pelaajat ovat tulevaisuuden tähtiä ja heidät tullaan näkemään keltapaidoissa usean vuoden ajan. Toivotan niin Albinin kuin Oliverin tervetulleiksi Gnistaniin.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.