Kakkosen maalitykki Gnistaniin

Gnistan ja Cheikh ”Cico” Toure ovat tehneet pelaajasopimuksen. Cico liittyy keltaisiin Kiffenistä, jossa mies viimeisteli viime kaudella 16 maalia ollen Kakkosen A-lohkon paras maalintekijä. Senegalissa syntynyt hyökkääjäkolossi on asunut Suomessa vuodesta 2014.
”Cico tuo meille uudenlaisen aseen hyökkäykseen. Hän on erittäin fyysinen pelaaja, joka omalla nopeudellaan tekee tuhojaan vastustajan puolustuslinjaa vastaan. Lähes 190 senttinen Cico on myös erittäin vahva pääpelaaja. Tiedämme, että hänellä menee varmasti vähän aikaa sopeutua Gnistanin pelitapaan, mutta uskomme, että tulosta alkaa vähitellen tulemaan. Odotukset luonnollisesti tämän kaltaisen maalintekijän osalta ovat kovat”, kommentoi manageri Uusitalo.
Toure on myös itse tyytyväinen sopimukseen: ”Gnistanissa on hyvä organisaatio ja joukkue on laadukas. Sarjassa jokainen peli pyritään voittamaan ja nousemaan Ykköseen takaisin. Tämä antaa myös pelaajalle hyvän näyttöpaikan”, kommentoi Toure.
Toure nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa perjantain Suomen Cup ottelussa HIFK vastaan. Ottelu pelataan klo 18:30 alkaen Talin hallissa.
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.