Gnistanin hyökkäyspäähän kaksi jatkosopimusta

Zakaria Kibona (27) ja Eero Forsén (23) pelaavat Gnistanissa myös kaudella 2018.
Loppukaudeksi 2017 Gnistanin taisteluun sarjapaikasta mukaan tullut Kibona esiintyi Ykkösessä syksyllä yhteensä 10 kertaa. Näissä otteluissa syntyi yksi maali vieraspelissä Kokkolassa. Alunperin Tansaniasta Suomeen tullut 27-vuotias hyökkääjä on pelannut Suomessa jo toistakymmentä vuotta. Tänä aikana Kibonalle on kertynyt muun muassa yli sata peliä Ykkösessä.
”Kibonan jatko on joukkueelle todella hieno asia. Hän on kokenut pelaaja, joka pystyy omalla esimerkillään kehittämään meidän nuoria pelaajia. Olimme valmennuksen kanssa todella tyytyväisiä hänen panokseensa loppukauden aikana – mies teki niitä asioita, joita pyydettiin ja hyvällä asenteella. Odotamme ”Kibolta” luonnollisesti myös maaleja ja niitä hän totisesti osaa tehdä”, kommentoi Gnistan-manageri Uusitalo.
Eero Forsén teki debyyttinsä Ykkösessä viime kaudella. Esiintymisiä kertyi kaiken kaikkiaan kymmenen Ykkösessä ja viisi Suomen Cupissa. 
”Eerolta odotetaan maaleja tänä vuonna. Ykkösessä taso ei aivan vielä riittänyt, mutta jo viime kauden harjoituspeleissä Kakkosen joukkueita vastaan verkot heiluivat. Kilpailu pelipaikasta on kovaa, mutta Eerolla on kaikki mahdollisuudet lyödä läpi pelaavaan kokoonpanoon”, Uusitalo kommentoi.
Hyökkääjätilannetta Uusitalo kommentoi seuraavasti: ”Meillä on nyt sopimukset kolmen puhtaan hyökkääjän kanssa (Toure, Kibona ja Forsén). Näillä miehillä pelataan Cuppia ja valmistaudutaan tulevaan sarjakauteen. Liigan ja Ykkösen joukkueet eivät ole vielä täysin valmiita ja tämä tarkoittaa sitä, että joitakin mielenkiintoisia pelaajia on vielä ilman sopimusta. Luonnollisesti seuraamme erityisesti Aleksander Akbarin tilannetta. Tämä tarkoittaa myös, että Kron Rexhepi ei jatka Gnistanissa. Suuri kiitos Kronille viime vuosista Gnistanissa. Loistava tyyppi, joka teki meille paljon tärkeitä maaleja. Tsemppiä Kronille uusiin haasteisiin” 
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.