Gnistan kiinnitti joukon nuoria pelaajia

Gnistan on tehnyt pelaajasopimukset Rasmus Smidtslundin, Arttu Heikan, Glodson Luisin, Aleksi Myllyksen, Oscar Johanssonin, Onni Tiihosen, Tommaso Contin, Joonas Åströmin ja Vili Tuitun kanssa.
99-syntyneet Rasmus Smidtslund ja Arttu Heikka siirtyvät Gnistaniin HIFK:n organisaatiosta. Molemmat pelasivat viime kaudella A:n SM-sarjaa sekä miesten kolmosta HIFK:n kakkosjoukkueessa. ”Rasse” viihtyy parhaiten topparina ja Arttu keskikentän laidalla. Sopimukset ovat yksivuotisia ja molemmat nähdään edustusjoukkueen mukana jo huomenna HIFK-pelissä. 
00-ikäluokkaan edustavat puolestaan Glodson Luis, Aleksi Myllys, Oscar Johansson ja Onni Tiihonen. Luis ja Myllys siirtyvät Gnistaniin PK-35:stä, Onni Tiihonen PKKU:sta ja Oscar Johansson puolestaan Porvoon Futurasta. Keskikenttäpelaaja Joonas Åström on syntynyt 2001 ja siirtyy Gnistaniin Tikkurilan Palloseurasta. Kaikkien sopimukset ovat monivuotisia.
02-syntynyttä ikäluokkaa edustavat Tommaso Conti ja Vili Tuittu. Conti pelasi viime kaudella Viikinkien junioreissa, jossa hänet palkittiin vuoden poikapelaajana. Tommaso on pelipaikaltaan hyökkääjä. Vili Tuittu on puolestaan Gnistanin omia kasvatteja. Vili kuuluu oman ikäluokkansa parhaimmistoon. Viime vuonna kokemusta Vilille karttui mm. Palloliiton Etelän aluejoukkueesta. Molempien nuorten miesten sopimukset ovat monivuotisia.
Nämä nuoret lahjakkuudet tullaan näkemään tällä kaudella niin A- kuin B-junioreiden peleissä. Parhaimmisto pääsee hakemaan tuntumaa myös edustusjoukkueen mukana.
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.