Gnistan avaa talvikauden HIFK:ta vastaan

Koko pimeän syksyn sekä talven odotettu Gnistanin talvikausi alkaa perjantaina Suomen Cup-ottelulla HIFK:ta vastaan. Gnistanin kentälle marssittama miehistö tulee olemaan vahvasti A-junioripainoitteinen usean kokeneemman pelaajan ollessa vielä puolikuntoinen.
 
Vajaa vuosi sitten Gnistan yllätti HIFK:n Talin hallissa napaten riemukkaan 0-2 voiton Jani Kaukomaan ja Karim Jouinin maaleilla. Kentällä lienee kaksi sisuuntunutta joukkuetta viime kauden päätyttyä molempien osalta putoamiseen.
 
Gnistanin torstaina julkistamista A-junioripelaajista kentällä nähtäneen useampi, sillä keltapaidat lähtevät otteluun erittäin nuorella miehistöllä. Kokeneemmista useampi vielä puolikuntoinen huilaa, mutta mukana ovat ainakin aiemmin tällä viikolla julkistetut sopimuspelaajat Dudu sekä Vili Roivainen.
 
HIFK:n harjoituksissa on nähty useampi viime kaudella Gnistanista tuttu kasvo sekä vuosia Ogelissa pelannut Tuomas Mustonen, mutta Suomen Cup-sääntöjen mukaan ainoastaan sopimuspelaajat saavat pelata, joten mukana lienee ainoastaan viime kaudella Kipinän maalia vartioinut Daniel Kollar.
 
HIFK-Gnistan potkaistaan käyntiin Talin Hallissa klo 19 perjantaina. Lipun voit ostaa ennakkoon HIFK Shopista hintaan 12 euroa tai suoraan Talin hallin ovelta hintaan 15 euroa.
 
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.