Ennakko: Talviklassikossa vastassa HJK

Suomen Cupin lohkovaiheen toisella kierroksella Gnistan saa kotiottelussa vastaansa tällä hetkellä kotimaisia jalkapallokenttiä hallitsevan HJK:n. Cupin lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Gnistan pelasi 1-1 tasapelin HIFK:n vieraana ja vastaavasti HJK avasi 4-1 voitolla PEPOa vastaan.
 
 
Vajaa vuosi sitten vastaavassa paikallisottelussa HJK kaatoi Gnistanin 4-0 numeroin. HJK:n maaleista vastasivat Rafinha, Sebastian Dahlström ja kahdesti Akseli Pelvas. Nyt ottelu pelataan ulkona hyväkuntoisella Oulunkylän Mustapekka Areenalla. 
 
Gnistan lähtee talven toiseen otteluunsa flunssa- ja kuumeaallon kynsissä. Päävalmentaja Nuccio on poissa pelistä kuumeisena ja tahtipuikkoa heiluttaa Petri Haapimaa. Vastaavasti kokoonpanosta ovat sairastelun takia varmasti poissa Jani Kaukomaa, Niko Tirkkonen ja Teemu Pastila. Tämä tarkoittaa, että moni nuorista pelaajista saa hienon mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan.
 
”Lähdemme hieman siipirikkoisena isoon peliin. Sairastelujen takia osa kokeneista pelaajista ovat vielä puolikuntoisia ja vastuu jätetään suosiolla nuorille, jotka treenanneet toistaiseksi enemmän. HJK:ta vastaan on turha lähteä ylipelaamaan. Pyrimme pitämään pelin yksinkertaisena ja tiiviinä, jolloin toivottavasti saamme mahdollisuuden iskeä vastustajan virheistä”, kommentoi valmentaja Haapimaa.
 
Talviklassikko Gnistan-HJK potkaistaan käyntiin Mustapekka Areenalla klo 18:30. Lipun voit ostaa ennakkoon Zupticketistä 9 (6) eurolla tai suoraan ovelta hintaan 12 (9) euroa. Tervetuloa!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.