Gnistanille tärkeitä jatkosopimuksia

Niko Tirkkonen, Teemu Pastila ja Gullit Zolameso jatkavat Gnistanissa kaudella 2018.
28-vuotiaalla Tirkkosella alkaa Gnistanissa neljäs kausi. Puolustuksen vasemmalla laidalla viihtyvä ”Tiki” on pelannut Gnistanissa 73 virallista ottelua. Menneellä kaudella Tirkkonen pelasi Ykkösessä 25 ottelua ja oli vain kaksi kertaa poissa kokoonpanosta.
Gnistanissa ollaan luonnollisesti iloisia jatkosopimuksesta. Manageri Uusitalo kommentoi asiaa seuraavasti: ”Tiki on meille todella tärkeä pelaaja. Hän tuo kokemusta joukkueeseen ja toimii erinomaisena esimerkkinä nuorille palaajille siitä miten asiat hoidetaan hyvin niin kentällä kuin sen ulkopuolella.”
Teemu Pastilalla (25) alkaa kuudes kausi keltapaidoissa. Alkukauden loukkaantumisista selvittyään ”Pasti” pelasi 17 ottelua ja viimeisteli 2 maalia Ykkösessä.
”Tirkkosen tavoin Pastila on joukkueemme kokenutta kalustoa. Hän tuntee seuran ja joukkueen hyvin. Vammat voitettuaan Pasti osoitti jälleen olevansa erittäin laadukas pelaaja. Hienoa, että saamme seurata Teemun otteita Gnistan-paidassa myös ensi kaudella”, kommentoi Uusitalo.
22-vuotiaalla Gullit Zolamesolla alkaa toinen kausi Gnistanissa. Laidalla viihtyvä pikakiitäjä pelasi itsensä Gnistan-fanien sydämeen hienoilla otteillaan Ykkösessä. Aikaisemmin mies on urallaan pelannut muun muassa Veikkausliigan Ilveksessä.
”Bumba on erinomainen pelaaja meille Kakkoseen. Hän on erittäin nopea ja taitava pelaaja, joka pystyy menemään laidalla ohi vastustajasta ja toimittamaan palloa kärkipelaajille”, kommentoi Uusitalo
”Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tämän kolmikon jatkosopimuksista. Kaikille kolmelle olisi löytynyt ottajia muista seuroista niin Kakkosessa kuin Ykkösessä. Hienoa, että pelaajat kokevat Gnistanin parhaaksi vaihtoehdoksi.”
Gnistanin edustusjoukkue aloittaa pre-season harjoittelun alkavalla viikolla. Lisää sopimusuutisia lähipäivinä.
 
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.