Gnistanilla tähtäin korkealla – Roberto Nuccio jatkaa Gnistanissa päätoimisena urheilutoimenjohtajana ja valmentajana


Gnistanissa edustusjoukkuetta loppukauden valmentanut italialainen Roberto Nuccio siirtyy seuraan päätoimiseksi urheilutoiminnanjohtajaksi ja valmentajaksi.

Uefa Pro-koulutettu Nuccio on aikaisemmin toiminut muun muassa Futuran valmennuspäällikkönä sekä päätoimisena valmentaja Tikkurilan Palloseurassa ja Legirus Interissä.
Urheilutoimenjohtajana Roberto vastaa yhdessä seuran valmennuspäälliköiden ja valmentajien kanssa juniorijalkapallon kehittämisestä niin tyttöjen kuin poikien puolella. Edustusjoukkueen valmennuspesti on alussa kahden vuoden mittainen, jossa Roberto vastaa toiminnasta edustusjoukkueen managerille ja seuran johtokunnalle. Lisäksi Roberto ottaa vastuun perustettavan A-juniorijoukkueen valmennuksesta.
Gnistanissa ollaan erittäin tyytyväisiä: ”Urheilutoiminnan johtajan tehtävä on seurassamme uusi ja koostuu osittain nykyisen toiminnanjohtajan tehtävistä ja uusista tehtävistä. Pääfokus on kehittää meidän junioritoimintaa tytöissä ja pojissa yhteistyössä valmennuspäälliköiden ja muiden valmentajien kanssa. Roberto puhuu itse Gnistan-metodista, ja hyvän pelaajapolun muodostamisesta”, kommentoi Gnistanin puheenjohtaja Risto Murto.
”Toimenkuvaan kuuluu muun muassa Gnistanin akatemiatoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, naisjalkapallon kehitysstrategian luominen, vastuu seuran kansainvälisestä toiminnasta järjestämällä Gnistanin pelaajille mahdollisuuksia vierailla ulkomaisissa seuroissa ja niin edelleen”, Murto jatkaa.
Myös Nuccio itse on iloinen sopimuksestaan: ”Tämä on pidempiaikainen projekti. Haluamme Gnistanissa luoda jotain uutta suomalaiseen jalkapalloon. Gnistanissa on asiat kohdallaan – on tahtotila, olosuhteet, organisaatio, sekä tietenkin ne kaikki vanhemmat ja muut taustat, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen arjen kaikille seuran pelaajille iästä ja sukupuolesta riippumatta”, kommentoi Nuccio.
Gnistanin edustusjoukkueen manageri Antti Uusitalo on myös tyytyväinen: ”Pelataan pelit loppuun ja katsotaan missä lopulta pelataan ensi kaudella. Usko on edelleen kova, että Ykkösessä pysytään. Jokatapauksessa Roberto on tehnyt todella hyvää työtä joukkueen kanssa. Syyskierroksen tulokset puhukoon puolestaan. Roberto on erittäin osaava ja omistautunut omalle työlleen. Nyt lähdemme tekemään hommia pidemmän ajan projektilla, jonka on tarkoitus mahdollistaa nuorien pelaajien nousu miesten peleihin, pelata mahdollisimman viihdyttävää jalkapalloa ja tottakai kehittää suomalaista huippujalkapalloa.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.