Gnistan haastaa lauantaina TPS:n


Gnistan matkustaa lauantaina toisen kerran kuluvan kauden aikana Turkuun TPS:n vieraaksi. Lähtökohdat eivät voisi olla vieraiden kannalta enää haastavammat, sillä vain voitto sarjakärjestä pitää keltapaitojen säilymishaaveet elossa. Kauden aiemmista kohtaamisista voitot ovat tasan 1-1.

Koko kauden sarjan kärkitiloilla keikkunut TPS aiheutti Gnistanille toistaiseksi kauden rumimman tappion lukemin 3-0 kesäkuun kohtaamisessa Turussa, mutta elokuun alussa Gnistan yllätti turkulaiset nappaamalla 1 0 kotivoiton Jean Silvan osumalla.
Gnistan lähtee lauantain otteluun selkeänä altavastaajana murhaavalla kotisaldolla jyräävää TPS:ää vastaan. Erittäin haastavasta vastustajasta huolimatta vain voitto kelpaa OPS:n ollessa edelleen 5 pisteen päässä säilymisviivan päällä. Keltapaitojen leirissä ottelun tärkeys tiedostetaan, joten viikon tauko peleistä on käytetty hyväksi keskittyen tulevaan koitokseen huolellisesti. Maajoukkuetauon ansiosta myös loukkaantumistilanne näyttää huomattavasti aiempaa paremmalta. Pitkäaikaistoipilaiden lisäksi sivussa ovat sairastelujen vuoksi ainoastaan Antti Uusitalo, Valte Vuorela, Marcus Heimonen sekä Patrick Aaltonen.
Kotijoukkue TPS on voittanut 7 kotipeliä putkeen vakuuttavalla maalierolla 22-1. Turkulaiset ovat olleet myös vieraskentällä riittävän vahvoja, joten TPS voi varmistaa suoran nousun Veikkausliigaan saalistamalla pisteen Honkaa enemmän lauantain kierrokselta. Yksi suuri haaste Gnistanille tulee olemaan pallon saaminen kotikentällään 3 osumaa päästäneen TPS:n verkkoon. Lisäksi peräti 4 maalia iskeneen laitapuolustaja Juri Kinnusen nousujen kanssa keltapaidat saavat olla enemmän kuin tarkkana.
Ottelu potkaistaan käyntiin Turun Veritas Stadionilla kello 15:00. Tule kannustamaan Gnistan voittoon! Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua osoitteesta www.fanseat.com

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.