Vajaamiehinen Gnistan OPS:n kaatoon


Gnistan kohtaa OPS:n sunnuntaina kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussaan. Joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä ainoastaan 2 pistettä, joten voitolla Gnistan nousisi säilymisviivan paremmalle puolelle. Runsaista poissaoloista huolimatta Gnistan lähtee luottavaisena OPS:n kaatoon.

OPS:n ja Gnistanin aiemmat kohtaamiset ovat edenneet tasaisissa merkeissä lukemin 1-1 ja 0-0. Kauden toistaiseksi ainoan Gnistanin osuman OPS:aa vastaan iski Jani Kaukomaa Raatin stadionilla toukokuussa.
Gnistanin lähtökohta otteluun on haastava, sillä edelleen loukkaantuneina sivussa olevien Dudun ja Marcus Heimosen lisäksi Marko Koskinen ja Riku Selander kärsivät pelikieltoa varoitustilin täyttymisen vuoksi. Edellä mainittujen poissaolijoiden lisäksi Valte Vuorela, Biran Jeng ja Eero Forsén parantelevat edelleen vammojaan pitkäaikaistoipilaiden ohella sekä Eero Hyökyvirta on nuorten maajoukkueen mukana. Runsaiden poissaolijoiden vastapainoksi Patrick Aaltonen on toipunut pelikuntoon. Lisäksi nuori toppari Eero Hirvimäki siirtyy FC Lahti Akatemiasta Gnistaniin loppukauden mittaisella sopimuksella. Hirvimäen nuori ikä mahdollisti hänen siirtonsa kansainvälisen siirtoikkunan ulkopuolella.
OPS:n tilanne on synkkä, sillä oululaisten edellisestä voitosta on aikaa yli 2 kuukautta ja viimeiset 9 ottelua ovat tuoneet sinipaitojen pistepussiin ainoastaan 2 tasapelipistettä. Heikon jakson myötä oululaiset ovat luisuneet säilymistaisteluun Gnistanin vahvan rynnistyksen myötä. Kaikesta huolimatta Kipinän puolustuksen tulee olla tarkkana erityisesti jo 6 osumaa viimeistelleen taitavan Thiago Trindaden kanssa.
OPS:n ja Gnistanin kuuden pisteen kamppailu potkaistaan käyntiin Raatin stadionilla sunnuntaina kello 17:00. Mikäli et pääse paikanpäälle, voit seurata ottelua osoitteessa www.fanseat.com!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.