Taistelu jatkuu Grankulla IFK:ta vastaan


Sarjapaikastaan kynsin hampain taistelevalla Gnistanilla on perjantaina paljon pelissä. Grankulla IFK:sta kelpaa ainoastaan 3 pistettä säilymishaaveiden ylläpitämiseksi.

Grankulla IFK on viimeinen Oulunkylän urheilupuistossa vieraileva joukkue, sillä kauden kaksi aiempaa kohtaamista on mitelty Kauniaisissa. Kesäkuun alussa GrIFK oli parempi lukemin 2-1, mutta Gnistan maksoi kalavelat heinäkuun lopulla 1-3 voitollaan.
Gnistanin lähtökohta perjantain otteluun on selkeä: Vain voitto kelpaa. Viimeisellä säilyjän paikalla majaileva OPS on 5 pisteen päässä, joten kauden kolmesta jäljellä olevasta ottelusta on voitettava vähintään kaksi. Haastavasta tilanteesta huolimatta Gnistan-leirissä on hyvä fiilis ja uskoa säilymisviivan päälle nousemiseen riittää. Kokoonpanoon ei tule suuria muutoksia sitten EIF-pelin, ainoastaan Jani Kaukomaa on varmasti sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.
Jo putoamaan tuomitun Grankulla IFK:n syyskuu on sujunut tappioiden tiellä. Neljän pelin tappioputkessa tuskaileva GrIFK on kuitenkin onnistunut häviämissään peleissä iskemään maalin jokaisessa ottelussa, joten Gnistanin puolustus saa olla perjantaina valppaana panoksettoman kauniaislauman kanssa. Vastapainoksi Grankulla IFK:n oma verkko on heilunut peräti 55 kertaa 24 ottelussa, joten ainoastaan 15 pistettä keränneen ”Granin” akilleen kantapää on ollut puolustus.
Ottelu potkaistaan käyntiin Oulunkylän urheilupuistossa kello 18:30. Nyt, jos koskaan Ogelin ylpeys kaipaa tukea, joten tule paikan päälle kannustamaan Gnistan voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.