Riemukas voitto tuliaisina Kauniaisista


Gnistan nappasi elintärkeät 3 pistettä lauantai-iltana Kauniaisista. Kotijoukkueella oli omat painostusjaksonsa, mutta nälkäinen Gnistan oli lopulta tehokkaampi lukemin 1-3.

Valmentaja Roberto Nuccio jatkoi EIF-ottelusta tutulla 3-5-2 muodostelmalla. Teemu Pastila teki paluun kokoonpanoon, sen sijaan Alex Lehtinen oli palannut Yhdysvaltoihin opiskelemaan eikä ole enää jatkossa mukana Gnistanin kokoonpanossa. Eero Hyökyvirta oli jälleen lainalla HIFK:sta.
Ottelun ensimmäiset 30 minuuttia mentiin Grankulla IFK:n hallinnassa. Kotijoukkue prässäsi voimakkaasti eikä Gnistan saanut syöttöpeliään toimimaan. Sen sijaan Daniel Kollar sai venyä kahteen otteeseen huipputorjuntaan estääkseen takaiskumaalin.
Gnistan alkoi päästä hiljalleen peliin mukaan ja 38. peliminuutilla GrIFK:n käsivirhe rangaistusalueella johti rangaistuspotkuun, jonka laukoi varmoin ottein sisään Riku Selander.
Toisella nelivitosella peli oli alkuun hyvin Kipinän hallussa. Gnistan vaihtoi Kelechi Anyamele Gullit Zolamesoon vasemmalla laidalla heti toisen puoliajan alussa. 58. minuutilla Kron Rexhepi taisteli itsensä ensin laukaisupaikkaan ampuen sen jälkeen tarkasti 0-2 osuman.
Gnistan vaihtoi tuoreita jalkoja hyökkäykseen Aleksander Akbarin korvatessa Teemu Pastilan Kron Rexhepin kärkiparina. Joitakin minuutteja myöhemmin Rexhepi tuhlasi ensin loistavan maalipaikan ja joutui sitten 72. minuutilla nilkuttamaan vaihtoon loukattuaan jalkaansa. Hänet korvasi Andreas Strandvall.
Grankulla IFK heräsi vielä taisteluun sarjapisteistä noin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa Daniel Langhoffin laukoessa näyttävästi 1-2 osuman. Kavennusosumaa seuraavat minuutit olivat ankaraa puolustustaistelua Gnistanilta vihreäpaitojen paineen alla, mutta ylärimaa lähemmäksi Grankulla IFK ei enää päässyt.
Ottelu sai lopullisen sinettinsä 84. minuutilla Aleksander Akbarin viimeistellessä varmasti puolittaisen läpiajon päätteeksi. Loppuaika sujui Gnistanin hallitessa palloa varmasti eikä Grankulla IFK saanut enää kunnon kirivaihdetta aikaiseksi.
GrIFK – Gnistan 1-3 (0-1)
Maalit:
GrIFK: 71′ D. Langhoff
Gnistan: 39′ Selander rp., 58′ Rexhepi, 84′ Akbar

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.