Nousukuntoinen Gnistan haastaa Hongan


Gnistan ja Honka kohtaavat perjantai-iltana toisensa ottelussa, jossa molemmilla on paljon pelissä. Kolme neljästä viime pelistään voittanut Gnistan on noussut taistelemaan säilymisestään ja Honka puolestaan taistelee noususta Veikkausliigaan. Honka on vienyt nimiinsä molemmat aiemmat keskinäiset kohtaamiset, joten nyt on keltapaidoilla revanssin paikka.

Honka on ollut toistaiseksi ylitsepääsemätön este Gnistanille. Toukokuinen kohtaaminen Telia 5G-stadionilla päättyi espoolaisten eduksi 0-2 ja heinäkuun alussa Tapiolassa loppuun asti taistellut Kipinä laittoi isäntänsä todella lujille joutuen kuitenkin taipumaan lukemin 3-2.
Gnistanin tarvitsee tänäänkin taistella loppuun saakka pisteitä saavuttaakseen, sillä kärkitaistelussa tiukasti mukana oleva Honka on ennakkosuosikki. Oman värinsä otteluun tuo Hongan Gnistanille loppukaudeksi lainaama Jean Silva, joka on tänään lainasopimuksen mukaisesti pelikelpoinen. Oulun ottelussa loukkaantuneet Marcus Heimonen ja Dudu ovat tänään sivussa, mutta sen sijaan viime lauantain pelin huilannut Gullit Zolameso palaa kokoonpanoon. Mukana on lisäksi HIFK:n lainapelaaja, seuran A-junioreissa pelannut Joonas Salmi. Honka-ottelu on Gnistanille erittäin tärkeä, sillä säilymisviivan päällä olevan OPS:n tavoittaminen vaatii voittoja. Kolmen viikon takainen kotivoitto TPS:stä antaa Gnistanille lisäuskoa siihen, että kärkijoukkueetkin ovat kaadettavissa.
Kaikki brasilialaispelaajansa pois lainannut ja kolme espanjalaisvahvistusta riveihinsä kiinnittänyt Honka on odotetusti nousutaistelussa ollen 2 pisteen päässä sarjan kärkikaksikosta. Espoolaisten kausi on sujunut toistaseksi vaihtelevin ottein, sillä kotikentällä Hongan peli on kulkenut mallikkaasti, mutta edellisestä 13.6. tulleesta vierasvoitosta tulee kuluneeksi jo 2,5 kuukautta. Gnistanin puolustus saa olla tarkkana etenkin kolmessa viime pelissä kolme osumaa viimeistelleen kymppipaikan Lucas Kaufmannin kanssa.
Ottelu polkaistaan käyntiin Oulunkylän urheilupuistossa klo 18:30. Sääennustukset lupailevat illalle sateisen koleaa keliä, joten laita lämmintä vaatetta päälle ja tule kannustamaan Gnistan voittoon!
Osta liput ennakkoon täältä ja säästä!

Roberto Nuccio ennakoi Honka-ottelua:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.