Gnistanille uusia pelaajia siirtoikkunan sulkeutuessa


Keskiviikkona 9.8. oli viimeinen päivä rekisteröidä uusia pelaajia Ykkösen joukkueisiin. Gnistan kiinnitti tässä yhteydessä kolme pelaaja. Joukkueeseen liittyivät Zakaria Kibona, Reza Heidari ja Nestor Aguilar.

27-vuotias Kibona on kokenut hyökkääjä, jolla on lähes sata peliä Ykkösessä. Viime kaudella mies oli nostamassa Legirus Interin Kolmosesta Kakkoseen voittaen sarjan maalintekijäpörssin. ”Kibona tuo lisää tulivoimaa meidän hyökkäykseen. Mies on ollut ilman sopimusta koko kesän, mutta pitänyt itseään kunnossa. Hän on nyt ollut meidän harjoituksissa mukana ja vakuuttanut valmennuksen siitä, että hän tuo meille tarvittavaa kovuuttaa hyökkäykseen. Kibona on mukana jo Pietarsaaressa”, kommentoi manageri Uusitalo.
Veikkausliigan PS Kemissä alkukauden pelannut Reza Heidari on 21-vuotias keskikenttäpelaaja. Mies on pelannut 21 ottelua Veikkausliigassa. Uusitalo kommentoi Heidari seuraavasti: ”Rezalla on ollut vaikea kausi Kemissä. Hän ei missään nimessä ole tällä hetkellä pelikunnossa, mutta on epäilemättä mielenkiintoinen pelaaja, josta voi olla meille tulevaisuudessa hyötyä. Rezan kanssa on tehty nyt sopimus, joka mahdollistaa miehen peluuttamisen tarpeen mukaan”.
Espanjalainen Nestor Aguilar vahvistaa Gnistanin puolutusta. Nestor on pelannut aikaisemmin Espanjan kolmannella sarjatasolla Coriassa, Cordoban B-joukkueessa sekä Betisin B-joukkueessa. Lisäksi miehellä on kokemusta Yhdysvaltojen yliopistosarjoista. ”Puolustajatilanteemme on kriittinen siinä mielessä, että loukkaantumisia se ei tällä hetkellä kestä. Tästä syystä olemme aktiivisesti etsineet vaihtoehtoja kotimaasta ja ulkomailta. Nestor löydettiin Espanjan kolmannen sarjatason pre-season harjoituspeleistä. Mies haluaa tulla Suomeen ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Ensimmäinen askel on Ykkönen Gnistanissa. Siirto odottaa vielä Espanjan liiton lopullista hyväksyntää, mutta näillä näkymin mies tulee Suomeen alkuviikosta”, kommentoi manageri Uusitalo.
Gnistan kohtaa tänään Pietarsaaren Jaron ja jatkaa selviytymistaistelua! Katso ottelu livenä: fanseat.com!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.