Uuden valmentajan johdolla EIF:n kaatoon


Gnistan lähtee jahtaamaan tärkeitä pisteitä tänään uuden päävalmentajan Roberto Nuccion johdolla. Vastaan asettuu seitsemäntenä putoamisviivan yläpuolella majaileva Tammisaaren EIF klo 17 alkavassa ottelussa.
Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen pelattiin toukokuun lopulla niin ikään Oulunkylän Urheilupuistossa. Tuolloin EIF:n varsinaisen peliajan viime minuuteilla syntynyt johtomaali näytti johdattavan tammisaarelaiset vierasvoittoon, mutta Riku Selander iski riemukkaan tasoitusmaalin aivan yliajan viime sekunneilla.
Gnistan lähtee EIF-otteluun kahden ottelun tappioputkessa, mutta silti luottavaisena. Manageri Antti Uusitalon mukaan harjoituksissa on ollut viime päivinä hyvä meininki, mutta uudelle päävalmentajalle Roberto Nucciolle ei ole jäänyt paljon aikaa ajaa kuviotaan sisään joukkueeseen ennen EIF-ottelua. Uusitalo uskoo kuitenkin, että keltaisten pelissä pitäisi silti näkyä jo nyt muutoksia parempaan.
Loukkaantumislistaan tuli jälleen Haka-ottelussa muutoksia, sillä Biran Jeng joutui sivuun kesken ottelun ja on poissa tämän päivän pelistä loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi Teemu Pastila on pois loukkaantumisen vuoksi, mutta niin ikään Haka-ottelussa lievästi itseään kolhineen Riku Selanderin pelikunto selviää vasta ottelun alla. Positiivinen asia on se, että Haka-ottelun huilanneet Alex Lehtinen ja Aleksander Akbar ovat toipuneet pelikuntoon.
EIF lähtee Gnistan-otteluun neljän ottelun tappiottomassa putkessa kahden kotitasapelin sekä kahden vierasvoiton turvin. Tammisaarelaisten toistaiseksi keräämät 15 pistettä oikeuttavat sarjataulukossa seitsemänteen sijaan, eroa Gnistaniin on kertynyt jo peräti 11 pisteen verran. Vihreäpaitojen ahnain maalintekijä on ollut toukokuun keskinäisessäkin ottelussa osunut Felix De Bona kahdeksalla osumallaan ja myös maalivahti Jonathan Jäntti on esiintynyt viime peleissä edukseen. EIF:n rivit harvenevat otteluun hieman, sillä joukkueen avainpelaajiin keskikentällä kuuluva Mohamed Doumbia on sivussa pelikiellon vuoksi.

Ottelu alkaa Oulunkylän urheilupuistossa kello 17:00 alkaen. Sääennustukset lupailevat kesäisen lämmintä keliä, joten tule paikanpäälle kannustamaan uudistunut Gnistan voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.