Lauantaina vastassa OPS


Gnistanille avautuu jälleen uusi mahdollisuus avata voittotilinsä lauantaina, kun Keltapaidat kohtaavat OPS:n Oulunkylän urheilupuistossa. Joukkueiden toukokuinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasatulokseen ja tasaiset ovat lähtökohdat nytkin. Joukkueiden viime aikaiset ottelut antavat syyn odottaa runsasmaalista ja viihdyttävää jalkapalloiltaa.

Gnistan ei peräänantamattomasta taistelustakaan huolimatta onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan Honkaa vastaan, joten Kipinä lähtee lauantain otteluun viiden ottelun tappioputkesta. Alkukaudesta yskinyt maalinteko on viime aikoina kohentunut, sillä Gnistan on osunut kahden tehdyn maalin keskiarvolla kolmessa viime ottelussa. Omiin menee silti edelleen liikaa palloja eikä Gnistan ole johtanut ottelua vielä kertaakaan koko kauden aikana.
Piste-eroa illan vastustaja OPS:n on kertynyt peräti 13 pistettä, sillä Gnistanin tavoin putoamiskamppailuun ennustetut vieraat ovat napsineet peräti 5 voittoa 11 ottelustaan. Honka-ottelu ei tuonut lisää loukkaantumishuolia Kipinä-leiriin ja joukkue lähtee hyvin pitkälti samalla kokoonpanolla pistejahtiin kuin maanantain ottelussakin.
Loukkaantuneista Teemu Vaarakallion kausi on polvileikkauksen myötä paketissa ja myös Jesse Ahonen on vielä pitkään sivussa. Dudu on sivussa vielä useamman viikon, sen sijaan Gullit Zolameso ja Jani Kaukomaa ovat jo lähellä pelikuntoa.
Vastustaja OPS on täydentänyt rivejään vielä sarjakauden aikanakin ja jopa valmennusportaassa on tapahtunut muutoksia entisen päävalmentajan jätettyä tehtävänsä henkilökohtaisten syiden vuoksi. OPS on napsinut kauden aikana voittoja tasaiseen tahtiin, joten putoamiskamppailuun ennustettua oululaisryhmää voikin toistaiseksi hyvällä syyllä kutsua kauden yllättäjäksi. Matkan varrella ovat kaatuneet niin Haka kuin Jarokin vieraskentällä ja viimeisimmässä ottelussaan OPS kaatoi kotonaan Grankulla IFK:n 4-1 katkaisten kolmen ottelun tappioputkensa.
OPS on päästänyt Gnistanin jälkeen sarjassa toisiksi eniten maaleja ja vastapainoksi tehtyjä maaleja on kasassa 17, joka on kolmanneksi eniten sarjassa. Gnistan on viime kierroksilla pelannut maalirikkaita otteluita, joten myös lauantaina ennusmerkit viittaavat runsasmaaliseen koitokseen.

Ottelu alkaa Oulunkylän MustaPekka-areenalla lauantaina kello 18:30. Sääennusteet lupailevat kesäisen lämpimää keliä, joten tule paikalle kannustamaan Gnistan taas voittojen tielle!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.