Lauantaina pistejahtiin Kauniaisiin


Gnistan taistelee tärkeistä sarjapisteistä viikon tauon jälkeen lauantaina. Vastaan asettuu kauden aiemman keskinäisen kohtaamisen 2-1 lukemin nimiinsä vienyt Grankulla IFK. Roberto Nuccion johdolla uusia kuvioita juoninut Gnistan on latautunut, mutta sarjataulukossa karkumatkalle päässyt Grankulla IFK on aina vaarallinen kotonaan.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Grankulla IFK oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla terävämpi ollen jo ensimmäisen puolituntisen jälkeen kahden maalin etumatkalla. Aleksander Akbarin näyttävä kavennus jäi laihaksi lohduksi Gnistanin joutuessa taipumaan 2-1 tappioon kesäkuun alun ottelussa.
Gnistan lähtee lauantain peliin luottavaisena ja latautuneena. Joukkueella on lauantaina vain yksi tavoite: Kauden avausvoiton ottaminen. Lähtökohdat tähän ovat otolliset, sillä tappiollisessa EIF-ottelussa uunituoreella päävalmentaja Nucciolla oli alla vain yksi yhteinen harjoitus joukkueen kanssa, mutta nyt italialainen on ehtinyt tehdä töitä joukkueen kanssa koko viikon ajan.
Gnistan juoksuttaa lauantaina kehiin lähes saman miehistön kuin lauantaina. Teemu Pastila loukkasi itseään perjantain alustavissa harjoituksissa lievästi, mutta hänen pitäisi olla jälleen pelikunnossa lauantain ottelussa. Loukkaantuneiden lista on edelleen pitkä. Jani Kaukomaa palasi perjantaina harjoituksiin ollen kuitenkin sivussa vielä viikkoja. Sivussa pitkäaikaistoipilaiden Jesse Ahosen sekä Teemu Vaarakallion lisäksi ovat Dudu ja Biran Jeng, joiden paluu kentille vie vielä viikkoja.
Grankulla IFK antoi kuluneella viikolla potkut päävalmentaja Ari Asukalle, joten Gnistania vastaan lähdetään aiemmin apuvalmentajina toimineiden Mark Soutarin, Jonas Britschgin sekä Lassi Luodon johdolla. Näistä kaksi viimeisintä ovat lisäksi pelaajavalmentajia. Hieman yllättävien potkujen johdosta vihreäpaitainen kotijoukkue on arvoitus, mutta kotiotteluihinsa isosti panostava Grankulla IFK on silti lauantainakin totutun vaikea pala Gnistanille.
Grankulla IFK elää kotipeleistään, sillä kauden 11 pisteestä peräti 10 on otettu Kauniaisista. Tällä hetkellä kasassa on 11 pistettä oikeuttaen sarjassa sijaan 9. Piste-eroa Gnistaniin on tällä hetkellä 7 pistettä, joten keltapaidoilla ei ole lauantaina varaa tappioon.
Ottelu potkaistaan käyntiin Kauniaisten keskuskentällä kello 17:00. Tule paikalle kannustamaan Gnistan voittoon! Mikäli et pääse paikan päälle, niin ottelua voi seurata osoitteessa www.fanseat.com!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.