Keskiviikkona Hakan kimppuun


Valmennusjohtoonsa muutoksia tehnyt Gnistan lähtee keskiviikkona pistejahtiin Valkeakoskelle. Maineikkaalla Tehtaan kentällä nähdään Hakan sekä Gnistanin kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Toukokuussa Haka oli Telia 5G-stadionilla pelatussa ottelussa parempi luvuin 0-2.

Huonosti sujunut alkukausi pakotti Gnistanin tekemään muutoksia valmennukseensa. Näin ollen Gnistan matkustaa Valkeakoskelle aiemmin Tommi Lingmanin apuvalmentajana toimineen Petri Haapimaan johdolla. Tiistain harjoitukset toivat jobinpostia pelaajapuolella Alex Lehtisen ja Aleksander Akbarin loukkaantumisien vuoksi. Molemmat ovat näin ollen sivussa kokoonpanosta myös keskiviikon ottelusta. HIFK:n lainapelaaja, 18-vuotias laitahyökkääjä Nikolas Saira vahvistaa Gnistania Hakaa vastaan ja lisäksi Gullit Zolameso palaa aloituskokoonpanoon toivuttuaan loukkaantumisestaan.
Vaihtelevin ottein esiintynyt Valkeakosken Haka on tällä hetkellä 16 pisteellään sarjataulukon kuudes. Kotonaan Haka on onnistunut kaatamaan Ykkösen kärkijoukkueet KPV:n ja Hakan lukemin 1-0. Viimeiset kolme ottelua ovat kuitenkin sujuneet voitoitta sisältäen selkeänumeroiset tappiot AC Oululle sekä TPS:lle. Toukokuussa Gnistania kahdella maalilla kurittanut Kalle Multanen on ollut Hakalle kultaakin kalliimpi alkukaudella, sillä hän on tehnyt Hakan 13 tehdystä maalista peräti 9.
Ottelu on molemmille toinen 4 päivän sisällä ja seuraava koitos odottaa molempia jo tulevana lauantaina, joten kokoonpanoissa saattaa olla luvassa rotaatiota.
Hakan ja Gnistanin välinen kamppailu käynnistyy Valkeakosken Tehtaan kentällä keskiviikkona klo 18:30. Mikäli et pääse paikanpäälle, voit seurata ottelua osoitteessa www.fanseat.com.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.