Gnistanille niukka tappio KPV:ta vastaan


Lauantain kierros ei tuonut muutosta Kipinän mollivoittoiseen kauteen. Keltapaidat laittoivat tiukasti hanttiin, mutta sarjakärjessä jatkava KPV käytti vähäiset maalipaikat tehokkaammin hyväkseen. Irakli Sirbiladzen ensimmäisen puoliajan lopulla iskemä maali riitti 0-1 voittoon.

Gnistan oli palannut ottelussa 4-2-3-1 muodostelmaan. Marko Koskinen oli joutunut loukkaantuneena sivuun kokoonpanosta, sen sijaan pelikuntoon toipunut Gullit Zolameso aloitti ottelun vaihtopenkiltä.
Gnistan aloitti pirteästi onnistuen luomaan puolittaisia maalipaikkoja ensimmäisen vartin aikana. Puoliajan paras paikka avautui Aleksander Akbarin antamasta vaparikeskityksestä Biran Jengille, jonka akrobaattinen kantapääohjaus painui kuitenkin selvästi yli maalin.
Tapahtumaköyhällä puoliajalla nähtiin enemmän säpinää Gnistanin maalilla. Suurin osa tilanteista luotiin laidalta tulleiden keskitysten kautta, mutta Atte Otronen ja Gnistanin puolustus onnistuivat pitämään vihreäpaidat ilman osumia.
Lopulta KPV onnistui iskemään avausosumansa ensimmäisen puoliajan viime minuuteilla. Ensin Henri Myntin pusku kolahti Otrosen käsien kautta ylärimaan, mutta paluupalloon ehti ensimmäisenä Irakli Sirbiladze puskien pallon hallitusti verkkoon.
Gnistan joutui vaihtamaan maalivahtia 58. peliminuutilla Atte Otrosen jouduttua loukkaantuneena sivuun. Hänet korvannut Daniel Kollar joutui heti ensi töikseen venymään huipputorjuntaan estääseen Sasa Savicia iskemästä vieraiden toista osumaa.
KPV loi toisen puoliajan tilanteensa pitkälti laadukkaiden erikoistilanteiden kautta, mutta kokkolalaisten viimeistelytehossa oli reilusti parantamisen varaa. Gnistan ei saanut kunnon kirivaihdetta silmään missään vaiheessa. Edes Kron Rexhepin ja Marcus Heimosen vaihto kentälle ei tuonut riittävää piristysruisketta keltapaitojen peliin. Vieraiden maalivahti Juhani Myllymäki jäi täysin työttömäksi Teemu Pastilan puskettua ainoan kunnon maalipaikan reilusti yli maalin.
Gnistan – KPV 0-1 (0-1)
Kooste:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.