Gnistan ja OPS maalittomaan tasapeliin


Oulunkylässä käytiin lauantai-iltana tiukka taisto kolmesta pisteestä, mutta Gnistan ja OPS eivät hyvistä maalipaikoistakaan huolimatta saaneet maalitiliään auki.

Gnistanin leirissä tasuri ei tyydyttänyt, sillä vaikea sarjatilanne edellyttää voittoja. Keltapaidat katkaisivat tasurin turvin viiden ottelun tappioputkensa.
Gnistan lähti otteluun Honka-ottelussa koeajetulla puolustusvoittoisella 5-4-1 systeemillä. Tavoitteena oli pitää oma maali puhtaana, joka ei vielä tällä kaudella ole onnistunut.
Ensimmäinen nelivitonen sujui odotetun tasaisissa merkeissä. OPS hallitsi palloa hienoisesti enemmän siinä missä Gnistan satsasi murtautumisiin laitojen kautta. Gnistanin puolustuspää pysyi tiiviinä eikä OPSille suotu laadukkaita maalipaikkoja ensimmäisen nelivitosen aikana, mutta ei niitä juuri nähty toisessakaan päässä.
Toisella nelivitosella alkoi aukkoja syntyä molempien puolustuksen selustasta ja maalipaikkoja syntyä. Ensimmäisen vartin aikana OPS hallitsi palloa ja Gnistanin päässä nähtiin useampi vaarallinen tilanne.
Hyökkäykseen haettiin tuoretta voimaa 59 minuutilla, kun Teemu Pastila vaihdettiin Kron Rexhepiin. Keskikentän tehottoman pelinrakentelun vuoksi Rexhepi jäi Pastilan tavoin hyökkäyksessä liian usein vaille ruokintaa.
Gnistan haki vielä vaihtojen kautta tarvittavaa lisäenergiaa voittomaalin tekoon. Ensin Eero Hyökyvirta korvasi 80. peliminuutilla Niko Tirkkosen laitalinkkinä ja minuutti ennen täyttä aikaa Valte Vuorela otti Marcus Heimosen paikan keskikentän keskustassa.
Viimeisen kympin aikana nähtiin myös vauhdikasta peliä sekä runsaasti erikoistilanteita molempien hakiessa ahneesti ratkaisua. Gnistan selvisi Atte Otrosen ja puolustuksen johdolla ilman takaiskuja ja toisessa päässä Juhani Pennanen sai venyä muutamaan huipputorjuntaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.