Lauantaina vastassa TPS


Gnistan jahtaa kauden avausvoittoaan lauantaina Turussa, jossa vastaan asettuu Suomen perinteikkäimpiin jalkapalloseuroihin lukeutuva Turun Palloseura. Kokoonpanohuolista kärsivä Gnistan saa jälleen laittaa peliin kaiken osaamisensa, sillä alkupelit alisuorittanut TPS alkaa löytää virettään.

Gnistan matkustaa Turkuun loukkaantumishuolista kärsien, sillä useiden pelaajien pelikunto on ottelun alla arvoitus ja 16 pelaajan tiedetään olevan varmuudella pelikuntoisia, Oman haasteensa luo lisäksi sarjatilanne, sillä Gnistan on sarjataulukon viimeisenä kolmella pisteellään. Viimeksi Kauniaisissa Gnistan kaatui virheisiin, joita varsin ensimmäisellä puoliajalla tuli liikaa. Pelaajien henkilökohtaisten virheiden ohella alkukauden keskeisiä ongelmia on ollut hyökkäysvoiman puute, mutta näihin on tullut helpotusta Teemu Pastilan ja Kron Rexhepin paluun myötä.
Turun Palloseura aloitti sarjan alakanttiin neljän voitottoman ottelun putkella, mutta sittemmin kärkitiloille ennustetut turkulaiset ovat kääntäneet kurssinsa voittaen kaksi ottelua putkeen. Suomen kentillä meritoitunut kärkipelaaja Mika Ääritalo iski kaksi osumaa TPS:n lyödessä edellisellä kierroksella OPS:n, joten Kipinän puolustajilla on edessään hikinen iltapuhden pitääkseen Ääritalon kurissa.
TPS:n ja Gnistanin historiasta ei keskinäisiä kohtaamisia löydy, sillä TPS on pelannut lähes koko historiansa Veikkausliigaa ja Gnistan puolestaan Kakkosta. Lauantain otteluun TPS lähtee selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Kipinä matkaa yllätysvalmiina Turkuun.
TPS-Gnistan alkaa Turun Veritas Stadionilla kello 17:00. Mikäli et pääse paikan päälle niin ottelua voi seurata joko Bar Ogeli’ksessa tai osoitteessa www.fanseat.com

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.