Avausvoitto hakusessa Kokkolassa keskiviikkona


Gnistan matkustaa keskiviikkona Kokkolaan metsästämään kauden avausvoittoaan. Tehtävä ei ole helppo, sillä vastaan tulee nousuun tähtäävä KPV.

Gnistanin haastava kauden alku on tuottanut pistepussiin toistaiseksi yhden pisteen. Ohjelma on sisältänyt kahden Oulun reissun lisäksi kotipelit rutinoituneita Honkaa ja Hakaa vastaan eikä vastus juuri helpotu keskiviikkona. Vastustaja KPV hamuaa tosissaan nousua veikkausliigaan maaliahneen Irakli Sirbiladzen sekä lähes kaksimetrisen Henri Myntin johdolla.
Kokkolalaisten alkukausi on sisältänyt muun muassa vierastasapelin Honkaa vastaan, joka kertoo omaa kieltään vihreäpaitojen potentiaalista. Otteluohjelma on kotijoukkueelle haastava, sillä KPV pelasi edellisen ottelunsa vain kolme päivää sitten, siinä missä Gnistanin edellisestä ottelusta on viikko aikaa.
Keltapaidat saanevat keskiviikkona mukaan Haka-pelistä sivussa olleen keskikentän keskustan avainpelaajan Marcus Heimosen. Sen sijaan pitkäaikaistoipilaiden Teemu Pastilan, Jesse Ahosen, Valte Vuorelan ja Patrick Aaltosen lisäksi Gullit Zolameso on pois kokoonpanosta. Alkukauden murheenkryyni on ollut kaksinkamppailuvoiman puute. Keskiviikkona Gnistan hakee tähän osa-alueeseen kehitystä lainaamalla HIFK:sta hyökkääjä Antti Ulmasen.
KPV nousi kaudeksi 2015 Ykköseen neljän Kakkosessa viettämänsä kauden jälkeen. Maantieteellisistä syistä johtuen KPV ja Gnistan eivät toisiaan Kakkosessa kohdanneet.
Ottelu alkaa Kokkolan Santahaan tekonurmella kello 18:30. Voit seurata ottelua Fanseat-palvelun kautta. Lisätietoja osoitteessa www.fanseat.com!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.