Puzer Gnistanin pääyhteistyökumppaniksi kaudelle 2017


Gnistan ja keskuspölynimureita valmistava ja markkinoiva Puzer ovat sopineet yhteistyöstä. Puzer on 25 vuoden kokemuksella yksi keskuspölynimuriteknologian johtavia yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Yritys on osa Stephen Industries-konsernia.
Stephen Industries on yksityinen suomalainen omistusyhtiö. Yritys on erikoistunut teknologiayritysten tunnistamiseen, hankintaan, hallintaan ja niiden kehittämiseen. Omistamiaan yrityksiä Stephen Industries on sitoutunut kehittämään pitkäaikaisesti. Myös Gnistan on sitoutunut pitkäjänteiseen seuran kehitystyöhön ja saa yhteistyökumppanikseen näin ollen yhtenevän arvomaailman jakavan toimijan.
”Puzerin saaminen osaksi Gnistan-perhettä on erittäin hieno asia. Puzer ja heidän omistajat ovat sitoutuneet kehittämään omaan liiketoimintaansa ja luomaan työpaikkoja pitkäjänteisesti. On hienoa saada heidät myös mukaan kotimaisen ja erityisesti Oulunkyläläisen jalkapallon kehitystyöhön”, kommentoi Gnistanin yritysyhteistyöstä vastaava Antti Uusitalo.
Puzerin toimintaan ja tuotteisiin voit tutustua osoitteessa täältä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.