Gnistanille kaksi vahvistusta kauden alla


Maanantaina siirtoikkunen umpeutumisen alla Gnistan on sopinut kahdesta uudesta pelaajasta. Hyökkääjä Emil Lidman sekä puolustaja Alex Lehtinen siirtyvät keltaisiin.

Viime vuodet SJK:ta edustanut 19-vuotias Lidman solmi 1+1 vuotisen sopimuksen HIFK:n kanssa ja siirtyy samantien lainalla Gnistaniin. ”Toivotan Emilin tervetulleeksi Gnistaniin. Olemme jo pidemmän aikaa kartoittaneet hyökkäyspään vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto oli saada nuori kotimainen lahjakkuus liigaseuroista. Emilin kohdalla tahtotila kohtasi puolin ja toisin. Hän on ollut jo mukana joukkueen harjoituksissa osoittaen hyviä otteita. Emilin siirto on myös osoitus toimivasta yhteistyöstä HIFK:n kanssa”, kommentoi manageri Uusitalo.
Alex Lehtinen vahvistaa Gnistanin alakertaa. Veikkausliiga-kokemusta HJK:sta omaava 21-vuotias Lehtinen on viime talven pelannut Yhdysvalloissa ja liittyy lähiviikkoina Gnistanin ryhmään.
”Myös Alexin kohdalla puhutaan täsmähankinnasta. Olemme talven aikana kartoittaneet vasenjalkaista puolustajaa ja Alex täyttää juuri ne kriteerit mitä on etsitty. Alexilla on kokemusta kovista peleistä aina Eurooppa Liigaa myöten. Valitettavasti viime vuosina hän on kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt mies on kunnossa ja takana hyvä kausi jenkeissä”, manageri Uusitalo kertoo tyytyväisenä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.