Gnistan yhteistyöhön OP:n ja Pohjola Sairaalan kanssa


Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen OP-ryhmän kanssa pelaajavakuutuksiin ja terveydenhuoltopalveluihin liittyen. Sopimus on monivuotinen.

Kaudesta 2017 alkaen Gnistanin edustusjoukkueen pelaajat ovat vakuutettu OP:n Jalkapalloturva pelaajavakuutuksella ja lääkäripalvelut ovat keskitetty Pohjola Sairaalaan. ”OP:n Jalkapalloturva on markkinan kattavin pelaajavakuutus. Se luo turvaa niin junioripelaajien kuin vähän varttuneempien futareiden arkeen. Suosittelemme, että jatkossa edustusjoukkueen lisäksi seuran kaikki muut joukkueet ryhtyisivät käyttämään OP:n vakuutusta. Tämä mahdollistaisi myös Pohjola Sairaalan terveyspalveluiden hyväksikäytön jokaiselle gnistanlaiselle”, kommentoi Gnistanin toiminnanjohtaja Risto Karvonen.
Terveyspalveluja Gnistanille tarjotaan jatkossa Pohjola Sairaalassa, jonka Helsingin toimipiste sijaitsee Pikku Huopalahdessa. Pohjola Sairaala tarjoaa pelaajille parhaan mahdollisen ns. hoitopolun takaisin rakkaan lajin pariin, jos vammoja pääsee syntymään. Gnistanin ns. omaksi lääkäriksi on nimetty ortopedi Jammu Öunap. Kirurgian sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Öunap toimii myös Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen lääkärinä ja omaa pitkän kokemuksen joukkueurheilun parista. ”Hienoa päästä tekemään Gnistanin kanssa yhteistyötä. Pohjola Sairaalassa meidän tehtävänä on järjestää pelaajalle paras hoitopolku vammasta takaisin lajin pariin. Keskeistä on saada pelaaja nopeasti oikeanlaisen kuntoutuksen pariin vamman luonteen mukaan. Varsinkin kuntoutuksen loppuvaiheessa ennen lajinomaiseen harjoitteluun siirtymistä täytyy olla tarkkana. Liian nopea paluu normaaliin joukkueharjoitteluun lisää huomattavasti vamman uusiutumisen tai pitkittymisen riskiä”, Öunap kertoo.
Gnistanin edustusjoukkueen kapteeni Joonas Kauti on tyytyväinen uuteen yhteistyökumppaniin: ”Pelaajalle on tärkeää, että terveydenhuolto hoituu mahdollisimman tehokkaasti osaavissa käsissä. Pohjola Sairaalassa on panostettu tähän todella paljon. Lääkäriin pääsee nopeasti ja tarvittaessa esimerkiksi magneettikuvat saadaan otettua samalla käynnillä. Lisäksi sairaalassa on kuntouttamista varten kuntosali kaikkine tarvittavine kuntoutusvälineineen ja -asiantuntijoineen loukkaantuneiden pelaajien käytössä. Erinomaista!”.
Joonas Kautin haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.