Gnistan vahvistuu kauden alla kokeneella liigapelaajalla


Gnistan ja Marcus Heimonen ovat tehneet sopimuksen viikko ennen Ykkösen kauden alkua. 23-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla on lähes 60 esiintymistä Veikkausliigasta Hongan, KTP:n ja viimeksi PK-35:n paidasta.

Heimonen on ns. sopimukseton pelaaja, joka voidaan siirtää uuteen seuraan siirtoikkunan ollessa kiinni. Talven Heimonen on harjoitellut HIFK:n liigajoukkueen kanssa.
”Maken tulo meidän keskikentällä on iso asia. Hän tuo paljon kokemusta ja pallollista varmuutta meidän keskikentän pohjalle. Tottakai optimaalisessa tilanteessa meillä olisi ollut enemmän aikaa totuttaa Make meidän pelisysteemiin, mutta nyt on tehtävä kaikki mitä voidaan seuraavan viikon aikana, jotta Oulussa homma toimii. Make on monelle meidän pelaajalle tuttu mies entuudestaan, joten se helpottaa sopeutumista”, kertoo manageri Uusitalo ja jatkaa: ”Heimosen tulo on myös tärkeä siksi, että meidän keskustassa on ollut paljon loukkaantumisia koko talven ja miehet ovat vaihtuneet pelistä toiseen. Viimeisimpänä Jonas Nyholm on joutunut jättämään kokoonpanon. Valte Vuorela on edelleen loukkaantuneena, kuten myös Jesse Ahonen ja Karim Zine jne. Lisäksi Antton Koskisen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja hänen pelit jatkuvat muualla.”
Marcus Heimonen pukee Gnistanin keltaisen paidan ensimmäisen kerran päälleen lauantain kenraaliharjoituksessa Legirusta vastaan. Ottelu alkaa klo 12:30 Legirus Arenalla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.